Θυμάστε την μικροκαμωμένη και λεπτεπίλεπτη Juliette Lewis; Δεν είναι έτσι πια!

Γωγώ Φούντα
Θυμάστε την μικροκαμωμένη και λεπτεπίλεπτη Juliette Lewis; Δεν είναι έτσι πια!

Η απόλυτη μεταμόρφωση;

Όπως υποθέτουμε έχετε αντιληφθεί τα τελευταία χρόνια, η γυμναστική είναι τόσο πολύ της μόδας, που έχουμε πια φτάσει στο σημείο να αναπολούμε τις ημίγυμνες προκλητικές selfies που κάποτε ανέβαζαν οι σέξι-ή και όχι-κυρίες! Ειδικά τον τελευταίο χρόνο, το στιλ, αθλητικό παπούτσι, κολάν και pilates έχει πια κυριεύσει τον κυβερνοχώρο.

juliie 43c4f

Πρωτοστάτες σε αυτή τη... λαίλαπα, οι απανταχού stars και celebrities-ή και ψευτό-celebrities- τις οποίες για να είμαστε ειλικρινείς, τις έχει λυπηθεί η ψυχή μας, καθώς η καθημερινή τους προπόνηση, αγγίζει επίπεδα... Σπαρτιάτη πολεμιστή! Παρόλα αυτά, και παρόλο που τείνουμε να συνηθίσουμε τη γενική αυτή τάση, λίγο πριν πέσαμε πάνω στις φωτογραφίες της διάσημης ηθοποιού Juliette Lewis και ειλικρινά δεν ξέρουμε πώς να αντιδράσουμε! Ναι, όλοι τη θυμόμαστε λεπτή και μικροκαμωμένη αλλά τα δεδομένα άλλαξαν.

Juliette-Lewis-102 c3d75

Φαίνεται λοιπόν, ότι η 41χρονη ηθοποιός, έχει πάρει πολύ ζεστά το «χτίσιμο κορμιού», με αποτέλεσμα το σώμα της να θυμίζει έντονα... bodybuilder! Όπως σχολίασε και η ίδια στη φωτογραφία που ανέβασε, επιδεικνύοντας τους τεράστιους-για μία μικροσκοπική γυναίκα μύες της- θεωρεί τον εαυτό της... επαγγελματία του είδους απλά σε αρχικό στάδιο γράφοντας: "light weight body builder"!

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει στο νου της και σε τι στάδιο θέλει να φτάσει, αλλά το θέαμα δεν είναι και πολύ κομψό. Κατά τη γνώμη μας πάντα!

Διαβάστε ακόμη:

Η απόλυτη ανατροπή: Ο πραγματικός λόγος της απόλυσης του Patrick Dempsey θα σας σοκάρει

Πόσο... κράξιμο να αντέξει; Η Pink πάχυνε, το χαίρεται & ξεσπά εναντίον των επικριτών της

Τα μαχαίρια βγήκαν: Η σπόντα της σταρ για την Angelina Jolie που θα συζητηθεί