Αγχωθήκαμε: H πρώτη εμφάνιση του Patrick Dempsey μετά το σκάνδαλο μας προβλημάτισε

Γωγώ Φούντα
Αγχωθήκαμε: H πρώτη εμφάνιση του Patrick Dempsey μετά το σκάνδαλο μας προβλημάτισε

Είχανε δεν είχανε το φάγανε το παιδί!

Aυτές τις μέρες είμαστε λίγο ευάλωτες εμείς οι φανς της σειράς Grey's Anatomy, μιας και η απόλυση του αγαπημένου μας Derek Shepherd κατά κόσμον Patrick Dempsey μας έχει στοιχίσει αρκετά. Και αφού αποκαλύψεις περί παράνομης σχέσης του με νεαρή συμπρωταγωνίστρια είδαν το φως της δημοσιότητας, οι paparazzi όπως ήταν φυσικό έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι για μία και μόνο φωτογραφία!

patrick-dempsey-looking-thin-after-greys-anatomy-departureu200B-1 a5f4b

Και την είχαν, καθώς ο διάσημος ηθοποιός, εθεάθη στους δρόμους του Los Angeles, αποζημιώνοντάς τους και με το παραπάνω. Διότι η εμφάνισή του, καλώς ή κακώς, δεν ήταν αυτό που είχαμε συνηθίσει. Υπερβολικά αδυνατισμένος, και με εμφανή τα σημάδια ταλαιπωρίας στο πρόσωπό του, φορώντας φαρδιές φόρμες και σκουφί, δε θύμιζε σε τίποτα τον παλιό λαμπερό εαυτό του.

patrick-dempsey-looking-thin-after-greys-anatomy-departureu200B-2 98436

Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι τον τελευταίο καιρό δεν του έχουν συμβεί και λίγα, μιας και εκτός από το διαζύγιό του, έχει να διαχειριστεί και το γεγονός ότι έμεινε άνεργος. Όχι ότι έχει κοινόχρηστα να πληρώσει, αλλά όσο να πεις δεν είναι και το καλύτερο για έναν star να μένει εκτός.

patrick-dempsey-looking-thin-after-greys-anatomy-departureu200B-4 43ba5

Αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι τα προβλήματα με τη σεναριογράφο Shonda Rhimes υπήρχαν καιρό πριν μιας και ο Patrick παραπονιόταν συχνά πυκνά για τη συρρίκνωση του ρόλου στη σειρά. Mε λίγα λόγια η κυρία Shonda τον είχε βάλει στο μάτι και απλώς αναζητούσε μια αφορμή. Και τη βρήκε! Και τώρα ο Patrick έγινε σκιά του εαυτού του. Ευχαριστημένη κυρία Shonda μου;

patrick-dempsey-looking-thin-after-greys-anatomy-departureu200B-5 bf31b
patrick-dempsey-looking-thin-after-greys-anatomy-departureu200B-6 1b148

Διαβάστε ακόμη:

Η JLo σε... πανικό: Αυτές είναι οι κοντινές της φωτογραφίες που την εκθέτουν ανεπανόρθωτα

Julia γιατί το έκανες αυτό; Η εμφάνιση της Roberts που προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων

Μα τι θα τους κάνουμε; Η Harper & o David Beckham κατάφεραν να «σπάσουν» το διαδίκτυο