Μπράβο της! Αυτό είναι το εξώφυλλο της σταρ, που θα λατρέψουν όλες οι μανούλες

Ερμιόνη Σαρρή
Μπράβο της! Αυτό είναι το εξώφυλλο της σταρ, που θα λατρέψουν όλες οι μανούλες

Το hashtag #normalizebreastfeeding έρχεται για ακόμη μία φορά στο προσκήνιο

Το θέμα του δημόσιου θηλασμού είναι μεγάλο και ανεξάντλητο. Πολλοί είναι αυτοί που εναντιώνονται απέναντι στις μανούλες που θηλάζουν τα παιδιά τους σε δημόσιο χώρο, ενώ εκείνες κατά καιρούς προσπαθούν να αποδείξουν το πόσο λογικό είναι. Ίσως κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι τα μωρά πεινάνε διαρκώς και το γάλα είναι μία απόλυτα φυσιολογική τους ανάγκη.

Αυτό έπαθε, λοιπόν, και το supermodel Nicole Trunfio με το μικρό της αγγελούδι. Ενώ είχε βάλει τα καλά της και πόζαρε μπροστά στο φακό του γνωστού περιοδικού, εκείνο πείνασε. Έκαναν, λοιπόν ένα μικρό break, ώστε η μελαχρινή καλλονή να το θηλάσει. Καμία τέτοια σκηνή δεν είχε προγραμματιστεί, αλλά ο φωτογράφος έκρινε αρκετά τρυφερή την εικόνα μαμάς και μωρού και την απαθανάτισε. Και έτσι το Elle απέκτησε το πιο συγκινητικό εξώφυλλο για το τεύχος του Ιουνίου.

rs 634x836-150521165529-634-elle-australia.ls.52115 b9c3d

Η Nicole δήλωσε πανευτυχής(δεν έλειψαν ούτε τα δάκρυα χαράς) για την απόφαση αυτή του περιοδικού, καθώς της δίνει την ευκαιρία να περάσει και εκείνη το δικό της μήνυμα για το δημόσιο θηλασμό. Δεν είναι ντροπή, όπως η ίδια δηλώνει, και πρέπει όλοι να επικροτούν αυτές τις μητέρες. Τόνισε βέβαια ότι δε συνηθίζει να θηλάζει με τέτοια αμφίεση, αλλά αυτά συμβαίνουν όταν ένα supermodel μεταμορφώνεται στην πιο τρυφερή μαμά σε χρόνο... dt!

Διαβάστε ακόμη:

Victoria, να φέρουμε θερμόμετρο; Το μέγα «σφάλμα» της κυρίας Beckham που δε θα πιστεύετε

Μα γιατί δεν «έφαγε πόρτα» η star;Η πιο κιτς εμφάνιση στην ιστορία του Φεστιβάλ των Καννών