Αποκλειστικό: Θα παίξει σε ποδοσφαιρικό αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό ο Κώστας Καραφώτης . Τι δηλώνει στο Queen.gr

Αποκλειστικό: Θα παίξει σε ποδοσφαιρικό αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό ο Κώστας Καραφώτης . Τι δηλώνει στο Queen.gr

Ο Κώστας Καραφώτης δέχτηκε πρόταση να παίξει σε ποδοσφαιρικό αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό.  Όλες οι πληροφορίες για το πότε θα διεξαχθεί ο αγώνας και που θα δοθούν τα χρήματα. Τι δηλώνει ο ίδιος;

Σε φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου θα συμμετάσχει ο Κώστας Καραφώτης το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας 18 Απριλίου στις 18:00 στο γήπεδο του Πυργετού , στην γενέτειρα πόλη του τα Τρίκαλα. Ο τραγουδιστής θα αγωνιστεί με την ομάδα των Τρικαλινών επίλεκτων ενάντια στην ομάδα των Ελλήνων ηθοποιών ενώ τα έσοδα θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.



Όσο για τα επαγγελματικά του Κώστα Καραφώτη , οι εμφανίσεις του στο Fix της Θεσσαλονίκης με τον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου ολοκληρώθηκαν το περασμένο Σάββατο, αν και το προγραμματισμένο φινάλε είχε οριστεί για το Σάββατο 16 Απριλίου λόγω του προβλήματος υγείας του Νίκου Κουρκούλη δεν θα πραγματοποιηθεί.



"Δέχτηκα με χαρά να συμμετέχω σ αυτή την προσπάθεια και είναι πολύ όμορφο να γίνονται τέτοιες κινήσεις" είπε ο Κώστας Καραφώτης στο Queen.gr πριν λίγα λεπτά σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του.