Ουρλιάζουμε από χαρά: Παντρεύτηκε κρυφά το πιο γλυκό ζευγάρι της showbiz;

Ουρλιάζουμε από χαρά: Παντρεύτηκε κρυφά το πιο γλυκό ζευγάρι της showbiz;

Μετά από 9 ολόκληρα χρόνια σχέσης πήραν τη μεγάλη απόφαση;

Είναι και μερικές ειδήσεις, οι οποίες κατευθείαν μας γεμίζουν χαρά. Βλέπετε δεν περιμέναμε ποτέ η συγκεκριμένη star να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, μιας και η ίδια είχε τονίσει κατά το παρελθόν πως είναι κατά του γάμου. Αιτία της αρνητικότητάς της αυτής δεν είναι άλλη από τον αποτυχημένο πρώτο της γάμο με το Γάλλο σκηνοθέτη και ηθοποιό Guillaume Canet.

Ο λόγος φυσικά για την λατρεμένη μας Diane Kruger, η οποία λέγεται πως παντρεύτηκε κρυφά τον σύντροφό της Joshua Jackson.

1373554179 diane-kruger-joshua-jackson-omg-467 c72a4

Ναι, καλά διαβάσατε! Σύμφωνα με το Glamour Magazine, ο Joshua αποκάλεσε την Diane «σύζυγό του», στα CFDA Awards που έλαβαν χώρα στη Νέα Υόρκη στις 31 Μαΐου. Οι φήμες περί γάμου μάλιστα αναζωπυρώθηκαν με την εμφάνιση της Diane στο Veuve Clicquot Polo Classic. Η πετυχημένη ηθοποιός φορούσε βέρα στο δεξί της παράμεσο όπου είθισται να την φορούν στη Γερμανία (τόπο καταγωγής της).

diane-kruger-ring ed7ce

Ιδού και το δαχτυλίδι που «άναψε φωτιές»

Ελπίζουμε, λοιπόν, τα δημοσιεύματα να είναι αληθή και το ερωτευμένο ζευγάρι να έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του. Σύντομα θα μάθουμε περισσότερα. Stay tuned!

Διαβάστε ακόμα

Η φωτογραφία της Beyoncé που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό (όχι, δεν είναι γυμνή!)

Η Demi Moore είναι μια άλλη: Δείτε το νέο, «πειραγμένο», πρόσωπό της