Η Catherine Zeta Jones πάσχει από διπολική διαταραχή

Η Catherine Zeta Jones πάσχει από διπολική διαταραχή

Η διάσημη ηθοποιός, μετά από μια έντονη συναισθηματικά περίοδο, νοσηλεύτηκε για θεραπεία κατά της διπολικής διαταραχής.

Η χρονιά που πέρασε δεν ήταν και από τις πιο εύκολες για την Catherine Zeta Jones. Επί αρκετό καιρό βρισκόταν στο πλευρό του συζύγου της Michael Douglas, ο οποίος είχε διαγνωσθεί με καρκίνο και μαζί προσπαθούσαν να πολεμήσουν την ασθένεια και να συνεχίσουν τη ζωή τους.

Τώρα που όλα τελείωσαν και η περιπέτεια της υγείας του Douglas ανήκει πλέον στο παρελθόν, η Jones ένιωσε την ανάγκη να εισαχθεί η ίδια σε νοσοκομείο, για να αντιμετωπίσει την ψυχική ασθένεια που της δημιουργήθηκε μετά από τα όσα πέρασε τον τελευταίο καιρό. Η Jones διαγνώστηκε με Bipolar Disorder ΙΙ, έναν τύπο διπολικής διαταραχής που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τις συνεχείς μεταπτώσεις στην ψυχολογία του ατόμου με μεγάλες περιόδους κατάθλιψης. Η ψυχική αυτή ασθένεια δημιουργείται από έντονο στρες ή ριζικές αλλαγές στη ζωή του ατόμου, κάτι που η Jones έζησε και με το παραπάνω τον τελευταίο χρόνο.

Η ηθοποιός πέρασε πέντε μέρες σε κλινική αγνώστων λοιπών στοιχείων, όπου και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, ούτως ώστε να είναι σε άψογη φόρμα για τις νέες της δουλειές στον κινηματογράφο που θα ξεκινήσουν μέσα στους επόμενους μήνες. Η εκπρόσωπός της αλλά και στενοί της φίλοι, δηλώνουν πως είναι ήδη πολύ καλύτερα και όλα της τα προβλήματα έχουν πια ξεπεραστεί.