Επιτέλους! Δείτε την Kate Middleton στην πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννα!

Επιτέλους! Δείτε την Kate Middleton στην πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννα!

Είναι μια κούκλα! 

Ούτε δύο μήνες δεν έχουν περάσει από τη στιγμή που έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, τη μικρή πριγκίπισσα Charlotte, και η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, αφήνοντάς μας με το στόμα ανοιχτό, μιας και ήταν πιο κομψή, λαμπερή και όμορφη από ποτέ. Φυσικά, οι ευτυχισμένες στιγμές που βιώνει το τελευταίο διάστημα, ύστερα από τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας, έχουν συμβάλλει καθοριστικά στο αποτέλεσμα αυτό.

Duchess-at-the-Trooping-of-the-Colour b315b
members-of-The-British-Royal-Family 1 c96eb
members-of-The-British-Royal-Family a2601


Η Kate, όπως και όλη η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, παραβρέθηκε σήμερα στην επίσημη τελετή των γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ, που φέτος κλείνει τα 89, σε μια παρέλαση που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο. Καθισμένη σε μια άμαξα δίπλα από την σύζυγο του Καρόλου, Camilla, αλλά και τον αδερφό του William, πρίγκιπα Harry, η Δούκισσα χαιρέτησε το τεράστιο πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο με τη χαρά της να είναι εμφανής.

Trooping-The-Colour 80788
Royal-Family 3e0eb

Οι μόνοι απόντες από την τελετή, ήταν φυσικά τα δύο βασιλικά μωρά, ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι κατέγραψε τον μικρό πρίγκιπα George να παρακολουθεί γεμάτος ενθουσιασμό και χαρά τις εξελίξεις, από ένα παράθυρο του Buckingham.

2996030F00000578-3122591-image-a-74 1434190519795 0ba91
PAY-Prince-George-and-nanny fab1f
Prince-George-at-the-window-of-Buckingham-Palace 79326

Διαβάστε ακόμη:

Ορίστε; H δήλωση της Jennifer Aniston που μας άφησε άφωνους

Oh my God!Είναι αυτή η άλλοτε πληθωρική και σέξι Catherine Zeta-Jones;