Η Courteney Cox δεν φοβάται να τα βγάλει στη φόρα

Η Courteney Cox δεν φοβάται να τα βγάλει στη φόρα

Τόσο μερικές αλήθειες για την καθημερινότητά της, όσο και συγκεκριμένα σημεία του σώματός της.

Τα έχουμε ξαναπεί σχετικά με την αμερικάνικη τηλεόραση και τα δημοφιλή talk show της. Παρουσιάζονται από ταλαντούχους και ευφυείς ανθρώπους, που ξέρουν πώς να φέρονται στους διάσημους και μη καλεσμένους τους και διακρίνονται από εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ και, ως αποτέλεσμα, το κλίμα που δημιουργείται στο πλατό είναι τόσο οικείο και φιλόξενο που ακόμα και ο πιο δύστροπος celebrity θα κάνει τη πλάκα του σαν να βρίσκεται στο σπίτι του. Και αυτό «περνάει στο κοινό», που λένε.

Ένα, ακόμα, παράδειγμα αυτής της πετυχημένης συνταγής, ήταν η πρόσφατη επίσκεψη της Courteney Cox στο show του David Letterman. Ο Letterman ρωτά την Cox σχετικά με κάποιες φωτογραφίες παπαράτσι που κυκλοφόρησαν από τις διακοπές της στο St. Barts, και η ηθοποιός απαντά: «Άρχισα να το βλέπω σαν αστείο (το ότι την φωτογράφιζαν οι παπαράτσι) και σκέφτηκα "Ωραία, ας δούμε πόσο εξώφυλλο του Sports Illustrated μπορώ να γίνω". Και προσπάθησα πάρα πολύ ώστε να βγω όπως βγήκα. Ρουφήχτηκα, τέντωσα τα χέρια μου. Δεν περπατώ έτσι συνήθως».

Στη συνέχεια η Cox είπε: «Τελικά όμως δεν κατάφεραν να πιάσουν κάποια juicy εικόνα. Όχι, περίμενε... Αυτό δεν είναι αλήθεια. Κατάφεραν να φωτογραφήσουν κάτι. Είχα ένα μικρό ατύχημα με το πάνω μέρος του μαγιό». Και εκεί ήρθε η σειρά του Letterman να πιάσει δράση, καθώς ο δημοσιογράφος είχε ήδη έτοιμη την επίμαχη φωτογραφία όπου το μαγιό της Cox έχει φύγει από τη θέση του, και μάλιστα σε καθαρή μεγέθυνση, χωρίς μωσαϊκό ή κάτι αντίστοιχο να καλύπτει το εν λόγο αποκαλυπτικό σημείο. Χωρίς να ρωτήσει καν την Cox, ο Letterman γύρισε στην κάμερα και είπε: «Δεν είμαι σίγουρος αν μπορούμε να το δείξουμε αυτό αλλά, εμ...» και φυσικά αποκάλυψε τη φωτογραφία στα μάτια του κοινού, φυσικά όμως με την κατάλληλη, αυτή τη φορά, θολούρα, για το politically correct της υπόθεσης.

Μπορείτε να σκεφτείτε κάποια αντίστοιχη εκπομπή στην Ελλάδα που θα έκανε κάτι τέτοιο, με το ίδιο χιούμορ, εξυπνάδα και κλάση όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω; Όχι, ούτε εμείς.