Χαμός στην οικογένεια Hudson! Ο Bill Hudson αποκληρώνει τα παιδιά του για ένα… post!

Χαμός στην οικογένεια Hudson! Ο Bill Hudson αποκληρώνει τα παιδιά του για ένα… post!

Πυρ και μανία ο διάσημος πατέρας με την Kateκαι τον Oliver Hudson

Αυτά, όπως μπορούμε να δούμε, συμβαίνουν τελικά και στις καλύτερες οικογένειες. Τσακωμοί, διαφωνίες, και άνθρωποι που δεν... ανταλλάσουν ούτε καλημέρα, παρότι στενοί συγγενείς, υπάρχουν καθημερινά γύρω μας, όμως, στην περίπτωση της διάσημης οικογένειας, τα πράγματα φαίνεται να έχουν φτάσει στα άκρα.


Kate και Oliver Hudson, οι δύο διάσημοι σταρς και παιδιά του Bill Hudson, φαίνεται να κινδυνεύουν να... χάσουν το όνομά τους, αφού ο τελευταίος είναι αποφασισμένος να τους ξεγράψει μια για πάντα από τη ζωή του. Μάλιστα, ο πατέρας δήλωσε εξοργισμένος πρόσφατα: «Έχω πέντε παιδιά, όμως πλέον θεωρώ ότι είμαι πατέρας τριών. Δεν αναγνωρίζω πλέον την Kate και τον Oliver για παιδιά μου. Θα ήθελα να ζητήσω να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το όνομα Hudson», δημιουργώντας την εύλογη απορία τι θα μπορούσε να τον έχει οδηγήσει εκτός ελέγχου.


Η απάντηση είναι πιο απλή από ό,τι θα φανταζόμασταν, αφού το όλο θέμα ξεκίνησε από ένα post του Oliver στα social media, την Ημέρα του Πατέρα. Ο 38χρονος ηθοποιός για την ακρίβεια, ανέβασε μια παλιά οικογενειακή φωτογραφία, που αργότερα κατέληξε να γίνει viral λόγω της λεζάντας της, αφού πυροδότησε αμέτρητες συζητήσεις και αναλύσεις για τη σχέση γονέων-παιδιών.

2A0971FE00000578-0-The offending tweet Oliver Hudson posted this picture of his fat-m-76 1435431977829 6e770


«Happy Abandonment Day....@katehudson» έγραφε η λεζάντα, πράγμα που εξόργισε τον διάσημο πατέρα, αφού η σπόντα για την εγκατάλειψή τους από τον ίδιο ήταν ξεκάθαρη. Tα 2 διάσημα αδέρφια φυσικά πέρασαν στην αντεπίθεση, ανεβάζοντας φωτογραφίες με τον πατριό τους Kurt Russel.

hudson b2c40
hudson2 a7e61

Καλά ξεμπερδέματα!

Διαβάστε ακόμη:

Η σταρ προκαλεί και πάλι με την εμφάνισή της! Βγήκε με διάφανο φόρεμα και χωρίς... σουτιέν!

Δεν κρατιούνται! Το νέο διάσημο ζευγάρι είναι φουλ ερωτευμένο και δεν το κρύβει!