Mπράβο της: Η τρυφερή κίνηση της Taylor Swift που θα σας σκλαβώσει!

Mπράβο της: Η τρυφερή κίνηση της Taylor Swift που θα σας σκλαβώσει!

Της αξίζουν θερμά συγχαρητήρια

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε είναι ωραίο να βλέπουμε τέτοιες κινήσεις ανθρωπιάς, πόσο μάλλον από διάσημους οι οποίοι αποτελούν πρότυπο για εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο.


Η Taylor Swift, λοιπόν, απέδειξε πόσο μεγάλη καρδιά έχει με την κίνησή της αυτή. Πάμε να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

308376-taylor-swift-getty-images b8bf5


Μία μικρή θαυμάστριά της, η Naomi Oakes, είχε προμηθευτεί εδώ και αρκετό διάστημα το πολυπόθητο εισιτήριο για να δει την αγαπημένη της τραγουδίστρια στη συναυλία που θα δώσει στις 19 Αυγούστου. Δυστυχώς η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι και η 11χρονη νοσηλεύεται πια στο νοσοκομείο, μιας και διαγνώστηκε στα τέλη Ιουνίου με λευχαιμία.


Η οικογένειά της, λοιπόν, δημιούργησε ένα συγκινητικό video με την ιστορία της μικρής και την αγάπη που τρέφει στη γνωστή τραγουδίστρια ως έσχατη λύση για να την φέρουν σε επαφή με το παιδί τους. Απώτερος στόχος τους βέβαια ήταν και το να μαζέψουν χρήματα για το κοριτσάκι, το οποίο θα χρειαστεί να μείνει στο νοσοκομείο και να κάνει χημειοθεραπείες για πάνω από 6-9 μήνες.

taylor 3 f1269


Η Swift έκανε την έκπληξη και δώρισε στην οικογένεια το ποσό των 50000 δολαρίων! Ναι, καλά διαβάσατε. Η ευτυχία της μικρής; Απερίγραπτη. Μπείτε στο GoFundMe και δείτε το video. Πολλά μπράβο στην Taylor!