Η εγγονή της Grace Kelly φωτογραφίζεται για το Harper's Bazaar και σπάει τη σιωπή της

Η εγγονή της Grace Kelly φωτογραφίζεται για το Harper's Bazaar και σπάει τη σιωπή της

Η Jazmin Grace Grimaldi δίνει την πρώτη της επίσημη συνέντευξη και μοιάζει εκπληκτικά στη διάσημη γιαγιά της

Όταν ήταν μικρή, η μητέρα της της έδειχνε φωτογραφίες της Grace Kelly, όμως τότε δε συνειδητοποιούσε πως η γιαγιά της ήταν τόσο μεγάλο icon. «Λατρεύω τις φωτογραφίες όπου είναι χαριτωμένη και χαμογελά», αναφέρει στην πρώτη της επίσημη συνέντευξη στο περιοδικό Harper’s Bazaar η Jazmin Grace Grimaldi, η κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου Β’ και της Tamara Rotolo, μιας πωλήτριας, που είχε σχέση το 1991 με τον γαλαζοαίματο του Μονακό.

Στην Jazmin δεν άρεσαν τα φώτα της δημοσιότητας, ειδικά όταν αυτά έπεσαν ξαφνικά πάνω της, τη στιγμή που ξεκινούσε η εφηβεία της.
Ακριβώς όπως και η Grace, η ίδια μεγάλωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Γεννήθηκε στο Palm Springs και μεγάλωσε στην περιφέρεια Orange, ενώ η πρόοδός της στο σχολείο ήταν εξαιρετική. Στο σχολείο ανακάλυψε την κλίση της προς τις τέχνες και ουσιαστικά συνδέθηκε με τη βασιλική καταγωγή της μετά τα 11 της χρόνια, όποτε και επισκέφθηκε το πριγκιπάτο του Μονακό για πρώτη φορά.

gallery-1437430017-hbz-jazmin-embed-2 e72f6


Σήμερα διατηρεί άψογες σχέσεις με τον πατέρα της, αλλά και τη μητριά και τα ετεροθαλή αδέλφια της, για τα οποία τρέφει ιδιαίτερη αγάπη. «Μας αρέσουν τα οικογενειακά γευματα, τα barbeques, το να πηγαίνουμε στην παραλία, όλα όσα κάνουν οι κανονικές οικογένειες. Μόνο που υπάρχει βαρύς προγραμματισμός.», δηλώνει η Jazmin για τις επισκέψεις της στο πριγκιπάτο.


Όσο για τις ομοιότητες με τη διάσημη γιαγιά της; Η 23χρονη Grimaldi έχει ήδη ξεκινήσει μια καριέρα στη μουσική και το θέατρο, ενώ όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, όπου φορά υπέροχα Old Hollywood gowns και ποζάρει στο φακό του Michael Avedon(ο παππούς του Michael, Richard Avedon είχε φωτογραφίσει τη Grace Kelly), η κομψότητα είναι σίγουρα ένα στοιχείο που κληρονόμησε από εκείνη.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery!

φωτογραφίες: Harper's Bazaar

Διαβάστε ακόμα

10 συμβουλές ζωής που μας έδωσε η λατρεμένη Blair Waldorf

Insta-Summer: Τα 3 trends που πρέπει να ακολουθήσεις αυτό το καλοκαίρι στο Instagram

fashiondiaries247.blogspot.com