OMG! Η τελευταία δήλωση της Cara Delevingne κυριολεκτικά μας σόκαρε

OMG! Η τελευταία δήλωση της Cara Delevingne κυριολεκτικά μας σόκαρε

Η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή της Cara μόλις έφτασε

Οι φήμες για την αποχώρηση της Cara Delevingne από το modeling φούντωναν όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό, με την ίδια να αρνείται πεισματικά οποιαδήποτε τέτοια πληροφορία.


Παρ’ όλα αυτά η Delevingne μίλησε πρόσφατα στους Times του Λονδίνου και δήλωσε επίσημα πως «δε θα κάνει άλλη δουλειά στη μόδα», καθώς ο χώρος δεν τη βοήθησε να εξελιχθεί σαν άνθρωπος. «Ξέχασα λίγο πόσο νέα ήμουν. Ένιωθα μεγάλη», ανέφερε.
Η Cara, που στα 23 της χρόνια έχει καταφέρει να συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας του πλανήτη και τα πιο σημαντικά brands, θα ασχοληθεί τώρα με την καριέρα της στον κινηματογράφο. «Είμαι πιο δυνατή απ’ ότι ήμουν και νιώθω πως το modeling, η ζωή, η απόρριψη και όλα αυτά ήταν μια προετοιμασία γι’ αυτό και τώρα που κάνω αυτό είμαι το πιο ευτυχισμένο άτομο σε όλο τον πλανήτη», δήλωσε περήφανα για το νέο βήμα στα επαγγελματικά της.


Αν και στενοχωρηθήκαμε που δε θα τη δούμε ξανά σε περιοδικά μόδας, καμπάνιες, ή στην πασαρέλα ενός μεγάλου show, της ευχόμαστε η καριέρα της στην υποκριτική να ξεπεράσει αυτή του μοντέλου.


Καλή τύχη, Cara!

Διαβάστε ακόμα

Η μόδα αλλάζει: Η Madeline Stuart είναι το 2ο μοντέλο με σύνδρομο Down στην εβδομάδα μόδας

Μια γόβα Louboutin προκάλεσε τον απόλυτο χαμό στα κεντρικά της Vogue!

fashiondiaries247.blogspot.com