Αγνώριστος! Ο Ryan Gosling έγινε μελαχρινός για τις ανάγκες της νέας του ταινίας(+trailer)

Αγνώριστος! Ο Ryan Gosling έγινε μελαχρινός για τις ανάγκες της νέας του ταινίας(+trailer)

Όχι, αυτός ο τύπος δε μοιάζει καθόλου με το σέξι αρσενικό που ξέραμε μέχρι σήμερα.

Έγινε γνωστός, τόσο για τις άψογες υποκριτικές του ικανότητες, όσο και για το hot παρουσιαστικό του. Ο Ryan Gosling είναι ένας από τους άνδρες που λατρεύουμε να βλέπουμε στον κινηματογράφο, γιατί, όπως και να το κάνεις, όταν τον βλέπεις στη μεγάλη οθόνη, δεν μπορείς παρά να τον χαζέψεις.

Είδαμε, λοιπόν, το trailer για τη νέα ταινία "The Big Short", με σκηνοθέτη τον Adam McKay και πρωταγωνιτές, εκτός από τον Ryan και τους Christian Bale, Steve Carrell, Melissa Leo, Brad Pitt και Marisa Tomei και έχουμε να σας πούμε πως η νέα εμφάνιση του κύριου Gosling μας άφησε έκπληκτες. Ναι, ναι, ο Ryan είναι... μελαχρινός! Και δεν του ταιριάζει καθόλου. Ας ελπίσουμε πως δε θα τον ξαναδούμε έτσι στο μέλλον γιατί αυτό το look μας έκανε να αναρωτιόμαστε πού πήγε το sexiness του σταρ που αγαπήσαμε στο "The Notebook".

landscape-1442958376-hbz-ryan-gosling-index d0176

Όσο για την ταινία; Το φιλμ, που ασχολείται με την οικονομική κρίση που ξέσπασε κατά τα τέλη της δεκαετίας του 2000, βγαίνει στους κινηματογράφους στις 11 Δεκεμβρίου, όμως μέχρι τότε μπορείτε να δείτε παρακάτω το πρώτο trailer.