Οι δηλώσεις της Rihanna που θα κλείσουν πολλά στόματα: Μήπως τελικά μας έχει ξεγελάσει;

Οι δηλώσεις της Rihanna που θα κλείσουν πολλά στόματα: Μήπως τελικά μας έχει ξεγελάσει;

Στη συνέντευξή της στο Vanity Fair, η 27χρονη σταρ μιλά για τα one night stands και απαντά στο θεμελιώδες ερώτημα: Τελικά, δεν υπάρχουν πια άνδρες;

Φωτογραφημένη από την Annie Leibovitz, η Rihanna ποζάρει στο εξώφυλο του νέου τεύχους του Vanity Fair και, στη συνέντευξή της στο περιοδικό, μιλά για τη δημοσιότητα, τις σχέσεις, τους άνδρες και, φυσικά, το σεξ: «Αν το ήθελα, θα το έκανα» λέει μεταξύ άλλων για τα one night stands. «Γενικά, μου αρέσει να κάνω ό,τι με κάνει χαρούμενη, ό,τι νιώθω πως θέλω να κάνω. Αλλά αυτό θα ήταν μια κίνηση εντελώς κενή, χωρις νόημα για μένα. Θα ξυπνούσα το επόμενο πρωί νιώθωντας χάλια».

rihanna-november-2015-annie-leibovitz-vf 1e749

Υποστηρίζοντας πως η φήμη του κακού κοριτσιού πoυ την ακολουθεί απέχει πολύ από την πραγματικότητα, η RiRi, με το περιβόητο -και λογοκριμένο- instagram account ,περιγράφει τον εαυτό της ως βαρετό, και δεν κρύβει πως την ενοχλεί ο τρόπος που τα media ασχολούνται με την προσωπική της ζωή: «Αυτή η βιομηχανία αρέσκεται να δημιουργεί ιστορίες, κάτι που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις άβολα ακόμα και αν η σχέση σου με κάποιον είναι απλώς φιλική. Αν με δουν να κάθομαι δίπλα σε κάποιον, ή να στέκομαι δίπλα σε κάποιον, σημαίνει ότι είμαι μαζί του; Δηλαδή, σοβαρά;» λέει.

Όσο για τους άντρες (που τους πάτησε το τρένο): «Οι γυναίκες θέλουμε από τους άντρες να νιώθουν ωραία με τον ρόλο τους, αλλά εκείνοι έχουν καταλήξει να φοβούνται να είναι άντρες. Νομίζουν ότι το να φέρεσαι σαν πραγματικός άντρας κάνει κακό στην εικόνα σου, ότι αν, για παράδειγμα, τραβήξουν την καρέκλα για να καθίσει η κοπέλα τους ή ακόμα κι αν της δείχνουν τρυφερότητα μπροστά σε άλλους, είναι λιγότερο άντρες. Και αυτό για μένα είναι άρρωστο. Δεν συμπεριφέρονται σαν gentlemen, απλά επειδή αυτό τους κάνει να δείχνουν πιο μαλθακοί. Αυτή είναι η κατάσταση σήμερα, 100%, και τα κορίτσια έχουν μάθει να συμβιβάζονται με αυτό, αλλά εγώ δεν πρόκειται να το κάνω. Θα περιμένω για πάντα αν χρειαστεί...» εξηγεί, ενώ λίγο αργότερα προσθέτει: «Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω κάνει σεξ εδώ και αρκετό καιρό, ούτε καν έχω βγει ραντεβού. Δεν θέλω να ξυπνήσω την επόμενη μέρα νιώθωντας ένοχη. Εντάξει, προφανώς έχω όρεξη για σεξ. Άνθρωπος είμαι, γυναίκα είμαι και μου αρέσει να κάνω σεξ. Αλλά τι να κάνω; Να βρω απλά έναν τυχαίο ωραίο τύπο που να μοιάζει με κάποιον που θα μου προσφέρει μια ωραία βραδιά και την επομένη να ξυπνήσω νιώθωντας εντελώς κενή; Αυτός θα έχει να λέει ότι πήγε μαζί μου και εγώ θα σκέφτομαι "Μα τι έκανα;". Δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο στον εαυτό μου. Όλο αυτό έχει να κάνει σε ένα πολύ μικρό βαθμό με το γεγονός ότι είμαι διάσημη και σε πολύ μεγάλο βαθμό με τον χαρακτήρα μου. Με τη γυναίκα που είμαι. Και αυτό με σώζει».

rihanna-november-2015-cover-annie-leibovitz-vf-03 d5ad1

Πάντως, για χάρη του περιοδικού, η Rihanna δεν είχε πρόβλημα να ποζάρει γυμνή. Έτσι, για να μπαίνουν και κάποια πράγματα στη θέση τους.