Η star για πρώτη φορά με την κορούλα της, τρεις μόλις εβδομάδες μετά τη γέννα

Γωγώ Φούντα
Η star για πρώτη φορά με την κορούλα της, τρεις μόλις εβδομάδες μετά τη γέννα

Επέστρεψε αμέσως στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Το έχουμε πει πολλές φορές: Εκεί στο Hollywood έχουν πολύ διαφορετικά μέτρα με αποτέλεσμα, μιας και ο χρόνος πάντα πιέζει, όλα να γίνονται πιο γρήγορα και συνοπτικά. Εν αντιθέσει λοιπόν, με τη λεχώνα την κοινή θνητή, όταν είσαι star του κινηματογράφου ή της μουσικής, δεν έχεις το δικαίωμα να κάτσεις μήνες για να χαρείς το μωρό σου, γιατί πολύ απλά όσο εσύ κάθεσαι, κάποιος χάνει πάρα πολλά λεφτά!

«Θα προτιμούσα να εμφανιστώ γυμνή παρά να τραγουδήσω ξανά»! Ποια διάσημη ηθοποιός το είπε;

Όπως ακριβώς και η Carey Mulligan η οποία μπορεί να γέννησε πριν μόλις 3 εβδομάδες, αλλά επειδή είναι και μία σκληρά εργαζόμενη μητέρα, επέστρεψε με συνοπτικές διαδικασίες πίσω στις υποχρεώσεις της παίρνοντας μάλιστα μαζί της και το τη νεογέννητη κορούλα της Evelyn.

carey-mulligan-new-born-baby-daughter-evelyn-04 9e464
carey-mulligan-new-born-baby-daughter-evelyn-06 4bd6d

Όπως ήταν φυσικό, τα φλας άστραψαν απαθανατίζοντας την νεαρή μητέρα, η οποία όπως γίνεται συνήθως έχει χάσει ήδη σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, ενώ προστάτευε στην αγκαλιά της την μικρούλα της, η οποία κοιμόταν ήσυχη φορώντας το σκουφάκι της. Να υπενθυμίσουμε, ότι αυτή την περίοδο η Carey προωθεί τη νέα της ταινία Suffragette η οποία έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις.

carey-mulligan-new-born-baby-daughter-evelyn-06 4dce0