Η Sophia Loren εξηγεί γιατί το Hollywood ήταν πολύ καλύτερο χωρίς τα social media

Η Sophia Loren εξηγεί γιατί το Hollywood ήταν πολύ καλύτερο χωρίς τα social media

Και μας κάνει να σκεφτούμε λιγάκι παραπάνω

Η απόλυτη σταρ του κινηματογράφου, Sophia Loren, μίλησε πρόσφατα στην Page Six κι έκανε διάφορες δηλώσεις που ίσως φανούν λιγάκι παράξενες στις σταρ του σήμερα.

Η Loren δεν εκτιμά ιδιαίτερα τη νέα σύγχρονη κουλτούρα των κοινωνικών δικτύων και θεωρεί πως δεν είναι τόσο χρήσιμα όσο νομίζουμε. «Στην εποχή μου, η αξία και η ικανότητα μιας ηθοποιού, βασιζόταν στο ταλέντο της. Τώρα, όταν οι άνθρωποι με γνωρίζουν, βγάζουν το κινητό τους για να βγάλουν φωτογραφίες. Δεν ξέρω πολλά για τα social media, όμως φαίνεται πως αυτό είναι που κάνει τους ανθρώπους διάσημους. Η δική μου εποχή στο Hollywood ήταν πολύ καλύτερη – σε γνώριζαν για την αξία και το ταλέντο σου», ανέφερε στη συνέντευξή της.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ιταλίδα, που πλέον είναι 81 ετών, ξεκίνησε την καριέρα της μόλις στα 14 της χρόνια, είχε, τέλος, να δώσει και κάποιες συμβουλές στις γυναίκες και πιο συγκεκριμένα στη νέα γενιά ηθοποιών, σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις: «Αυτά τα νέα κορίτσια πρέπει να είναι πιο προσεκτικά κι επιλεκτικά στο τι κάνουν στα σώματά τους και τα πρόσωπά τους. Πιστεύω πως δεν ξέρεις σίγουρα αν πηγαίνεις σ’ ένα καλό γιατρό – μπορεί τελικά να δείχνεις χειρότερη από πριν».


Εμείς τι να πούμε; Όταν μιλάει μια σταρ τέτοιου βεληνεκούς... σωπαίνουμε!