Η Jennifer Lawrence λέει το τελικό της αντίο στο Hunger Games

Η Jennifer Lawrence λέει το τελικό της αντίο στο Hunger Games

Λίγο πριν την πρεμιέρα του μεγάλου blockbuster η ηθοποιός αποχαιρετά το ρόλο που την έκανε σταρ

Το τελευταίο μέρος των "Αγώνων Πείνας" έρχεται πολύ σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες και το επικό φινάλε της τριλογίας αναμένεται να είναι συναρπαστικό. Μέσα όμως στον ενθουσιασμό για την τελευταία ταινία του franchise, η Jennifer Lawrence έχει μια... γλυκόπικρη αίσθηση, καθώς το τέλος του Hunger Games σημαίνει πως δε θα έχει ξανά την ευκαιρία να παίξει ξανά το ρόλο που την έκανε διάσημη παγκοσμίως, αυτόν της Katniss Everdeen.

Η ίδια δήλωσε πως έχει ήδη "αποχαιρετήσει" το χαρακτήρα της, όχι μόνο μία, αλλά δύο φορές και πως έχει αποδεχτεί πως όλο αυτό είναι πλέον ένα όμορφο κομμάτι του παρελθόντος της. "Νιώθω πως είχα δύο φορές τέλος με την Katniss. Το ένα όταν ολοκληρώσαμε την ταινία στο Βερολίνο και αυτό ήταν σαν να λες αντίο στην ταινία και μετά είχα μια στιγμή με τα ανίψια μου, περίπου ένα χρόνο μετά. Έπαιξαν τα παιδιά μου σε μια σκηνή που τραβήξαμε, οπότε ήταν ένα εκπληκτικό τέλος για το χαρακτήρα που αγάπησα για τόσα χρόνια, να έχω την οικογένειά μου εκεί, την οικογένειά μου εξ' αίματος, είπα αντίο και στους δύο".

Δες επίσης: The Hunger Games: Mockingjay Part 2 - To τελικό & πιο δυνατό trailer της ταινίας είναι εδώ

Αν και δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη το τέλος, γιατί η ταινία δεν έχει ακόμη προβληθεί, η ηθοποιός πιστεύει πως ο ρόλος της άφησε το δικό του στίγμα στον κόσμο. "Νιώθω τον αντίκτυπο του να είσαι μέρος μιας τόσο τεράστιας ταινίας που σήμαινε τόσα πολλά για τόσο πολύ κόσμο. Ο χαρακτήρας αυτός είναι υπερβολικά υποστηρικτικός των γυναικών, προφανώς και αυτή η επιρροή σε προσωπικό επίπεδο, νομίζω, αν ποτέ το σκεφτείς, ξεφεύγει από την ταινία και τους χαρακτήρες... είναι σαν ένας άλλος εαυτός σου".

Το "The Hunger Games: Επανάσταση, Μέρος 2" βγαίνει στους κινηματογράφους στις 20 Νοεμβρίου.