9+1 δηλώσεις των celebrities για τον χωρισμό τους που μας έκαναν να λιώσουμε

9+1 δηλώσεις των celebrities για τον χωρισμό τους που μας έκαναν να λιώσουμε

Όταν οι stars δείχνουν το εύθραυστο πρόσωπό τους

Ένας χωρισμός είναι δύσκολος, είτε είσαι «κοινός θνητός», είτε είσαι ένας από τους μεγαλύτερους stars του πλανήτη. Και οι δηλώσεις που ακολουθούν το αποδεικνύουν:

Jennifer-Aniston-Brad-Pitt-break-up-quotes 60666

«Υπάρχουν πολλά στάδια θλίψης που περνά κανείς όταν χωρίζει. Είναι στενάχωρο έτσι κι αλλιώς, γιατί πρόκειται για κάτι που φτάνει στο τέλος του. Σε διαλύει. Και, όταν προσπαθείς να αποφύγεις τον πόνο, είναι που ο πόνος γίνεται μεγαλύτερος. Είμαι κι εγώ άνθρωπος και ζω κάτι ανθρώπινο έχοντας για κοινό μου ολόκληρο τον κόσμο. Πραγματικά, προσπαθώ πολύ σκληρά να το ξεπεράσω» - Jennifer Aniston, για τον χωρισμό της με τον Brad Pitt.

kate moss jonny depp 02a14

«Δεν έχει υπάρξει κανείς άλλος που να μπόρεσε να με φροντίσει. Μόνο ο Johnny το έκανε – για λίγο. Εμπιστευόμουν όλα όσα μου έλεγε. Αν για παράδειγμα τον ρωτούσα "τι να κάνω τώρα", εκείνος ήξερε τι να μου απαντήσει. Και αυτό είναι που μου έλειψε περισσότερο όταν χωρίσαμε. Έχασα πραγματικά αυτή τη σταθερά από τη ζωή μου – να έχω κάποιον να εμπιστευθώ. Και ήταν ένας εφιάλτης. Χρόνια και χρόνια γεμάτα δάκρυα» - Kate Moss για τον χωρισμό της με τον Johnny Depp.

robert-pattinson-kristen-stewart-LL f4400

«Καμιά φορά, συμβαίνουν άσχημα πράγματα. Είμαστε νέοι άνθρωποι και αυτό είναι φυσιολογικό. Και, ειλικρινά, ποιος νοιάζεται; Αλλά, για μένα, το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν το να μιλήσω για αυτό στη συνέχεια. Γιατί όταν μιλάς για κάποιον άλλο, μπορεί να τον επηρεάσεις με τρόπους που δεν είχες προβλέψει» -Robert Pattinson για τον χωρισμό του με την Kristen Stewart.

ben-affleck-jennifer-lopez 335e7

«Ένιωσα ότι το στήθος μου σχίστηκε και η καρδιά μου βγήκε έξω από αυτό. Αν με ρωτούσαν γι' αυτόν θα έλεγα ότι είναι ένας απίστευτα έξυπνος, τρυφερός, γοητευτικός και στοργικός άντρας. Ότι τον θαυμάζω με κάθε τρόπο. Ότι τον σέβομαι. Και ότι μου έχει μάθει πολλά πράγματα» - Jennifer Lopez για τον χωρισμό της με τον Ben Affleck.

Jennifer Lopez- Ben Affleck: Οι φωτογραφίες από το ερωτικό τους παρελθόν

jude-law-sienna-miller-daniel-craig 04e81

«Τελείωσε με φρικτό τρόπο. Και όταν κάτι τελειώνει τόσο άσχημα, είναι σημαντικό να καταφέρεις να γυρίσεις για λίγο πίσω και να αποφασίσεις αν θα κλείσεις αυτή την πόρτα οριστικά ή αν θα δημιουργήσεις νέο "χώρο" για αυτή τη σχέση. Μετά από όλα αυτά, θα έλεγα ότι ήταν μια πολύ υγιής, καθαρτήρια εμπειρία» - Sienna Miller για τον χωρισμό της με τον Jude Law.

Guy-Ritchie-and-Madonna1 e1e41

«Τι να πει κανείς; Ήταν σίγουρα μια δύσκολη χρονιά. Νομίζω ότι η δουλειά ήταν αυτή που με έσωσε. Είμαι ευγνώμων που είχα τη δουλειά να με απασχολεί. Αλλιώς μπορεί και να έπεφτα από την ταράτσα ενός κτιρίου. Η ζωή απαιτεί να προσαρμόζεσαι. Όλα είναι διαφορετικά τώρα» - Madonna για τον χωρισμό της με τον Guy Ritchie.

tom-cruise-and-nicole-kidman e50d5

«Δεν είμαι σίγουρη τι μου επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά ξέρω ότι θα το δω θετικά και δεν θα αφήσω τον εαυτό μου να ξυπνήσει ένα πρωί μέσα στην απόγνωση. Όπως έλεγε και ο μπαμπάς μου: "Nic, αυτή είναι η κατάσταση. Ίσως να μην είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι, ίσως να μην είναι αυτό που θα μπορούσε να είναι, αλλά είναι η πραγματικότητα"» - Nicole Kidman για τον χωρισμό της με τον Tom Cruise.

rachel-and-ryan-3-rachel-mcadams-and-ryan-gosling-1446218-1709-2560 be674

«Είμαι τόσο τυχερός που έγινε αυτή η ταινία, το Ημερολόγιο. Ήταν αυτό που στάθηκε η αφορμή για να γνωρίσω έναν από τους μεγαλύτερους έρωτες της ζωής μου. Αλλά ο κόσμος κάνει το λάθος να υποτιμά αυτό που είχαμε εγώ και η Rachel, πιστεύοντας ότι μοιάζαμε με το ζευγάρι της ταινίας. Η αλήθεια είναι ότι η ιστορία μας με τη Rachel ήταν εκατομμύρια φορές πιο ρομαντική από αυτό»- Ryan Gosling για τον χωρισμό του με την Rachel McAdams.

6+1 πράγματα που δεν ήξερες για την ταινία «The Notebook»

Russell-Brand-and-Katy-Perry-16 3029b

«Δεν μου έχει ξανατηλεφωνήσει από τότε που μου έστειλε μήνυμα, λέγοντάς μου ότι θα καταθέσει αίτηση διαζυγίου» - Katy Perry για τον χωρισμό της με τον Russell Brand.

Brad Pitt with Jennifer Aniston cf8ea

+1: Άλλη μια Jennifer Aniston για τον χωρισμό της με τον Brad Pitt, επειδή την αγαπάμε και επειδή είναι ίσως αυτή που έκρυψε λιγότερο το πόσο πληγώθηκε: «Αν νιώθω μόνη; Η απάντηση είναι "ναι". Αν έχω στεναχωρηθεί; Ναι. Αν νιώθω μπερδεμένη; Ναι. Αν υπάρχουν μέρες που κάνω ένα μικρό πάρτυ αυτολύπησης; Οπωσδήποτε. Αλλά επίσης προσπαθώ, και τα πάω καλά. Θα ήμουν ρομπότ αν έλεγα ότι δεν έχουν υπάρξει μέρες θυμού, πόνου ή ντροπή, αλλά τότε είναι που λες πως "ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό". Αγαπώ τον Brad. Πραγματικά τον αγαπώ. Και θα τον αγαπώ για όλη μου τη ζωή. Δεν μετανιώνω για τίποτα από όλα αυτά και δεν πρόκειται να τιμωρήσω τον εαυτό μου για αυτό».

Jennifer Aniston & Justin Theroux: Οι καλοκαιρινές τους φωτογραφίες από τα Bora Bora


«Είμαι τόσο τυχερός που έγινε αυτή η ταινία, το Ημερολόγιο. Ήταν αυτό που στάθηκε η αφορμή για να γνωρίσω έναν από τους μεγαλύτερους έρωτες της ζωής μου. Αλλά ο κόσμος κάνει το λάθος να υποτιμά αυτό που είχαμε εγώ και η Rachel, πιστεύοντας ότι μοιάζαμε με το ζευγάρι της ταινίας. Η αλήθεια είναι ότι η ιστορία μας με τη Rachel ήταν εκατομμύρια φορές πιο ρομαντική από αυτό»- Ryan Gosling για τον χωρισμό του με την Rachel McAdams.