H Victoria Beckham πιο αδύνατη και κουρασμένη από ποτέ: Δείτε την περίεργη εμφάνισή της

Γωγώ Φούντα
H Victoria Beckham πιο αδύνατη και κουρασμένη από ποτέ: Δείτε την περίεργη εμφάνισή της

Είχε κάτι ή είναι η ιδέα μας;

Είναι διάσημη για πολλούς και διάφορους λόγους, μιας και θεωρείται ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα του πλανήτη, με την πολυφωτογραφημένη οικογένειά της να γίνεται πρωτοσέλιδο κάθε φορά που βγαίνει για μία και μόνο βόλτα. Η Victoria Beckham λοιπόν μπορεί φαινομενικά να τα έχει όλα αλλά αν κρίνουμε από την τελευταία της εμφάνιση, δεν είναι και η επιτομή της χαράς και της ευτυχίας.

Η διάσημη fashion designer, τιμήθηκε με το βραβείο Fashion Force στα Glamour Women of the Year Awards, το οποίο και παρέλαβε από τον 16χρονο γιο της Brooklyn, που ήταν και ο επίσημος συνοδός της. Παρόλα αυτά, μιλώντας λίγες ώρες πριν, σε τηλεοπτική εκπομπή σχετικά με την υποψηφιότητά της, φάνηκε το λιγότερο εξαντλημένη και κυρίως πιο αδύνατη από κάθε άλλη φορά.

2E4622B500000578-3311235-image-a-161 1447115759980 bad83

Χωρίς φυσικά να χαμογελάει, παρόλο που έχει αρκετούς λόγους, και σοβαρή με υγρά και κουρασμένα μάτια, σχολιάστηκε έντονα από τα ξένα ΜΜΕ τα οποία ήταν για πρώτη φορά ιδιαιτέρως αυστηρά μαζί της. Αρκετοί είπαν ότι μπορεί να είναι κουρασμένη από τις υποχρεώσεις της ως μητέρα, αλλά ακούγοντας το αυτό δεν μπορέσαμε να μη γελάσουμε ηχηρά.

Το πιο πιθανό είναι να πάσχει από αυπνίες και να τρώει υπέρ το δέον υγιεινά. Το έχει παρακάνει λίγο ή μας φαίνεται;