Σμαράγδα Καρύδη: Μιλάει για τον Θοδωρή Αθερίδη και εξηγεί γιατί δεν έχει παντρευτεί

Σμαράγδα Καρύδη: Μιλάει για τον Θοδωρή Αθερίδη και εξηγεί γιατί δεν έχει παντρευτεί

Όσα είπε για την προσωπική της ζωή σε συνέντευξή της

Για το «Εγώ Weekly» φωτογραφήθηκε η Σμαράγδα Καρύδη και, στη συνέντευξή της στο περιοδικό, μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή.


Όταν ρωτήθηκε για τον Θοδωρή Αθερίδη, η ηθοποιός και παρουσιάστρια του Celebrity Game Night σχολίασε: «Τον αγαπώ, τον εκτιμώ, είμαι περήφανη για εκείνον. Είναι τρομερά γενναιόδωρος. Έχω μάθει πολλά πράγματα από τον Θοδωρή», ενώ πρόσθεσε σχετικά με όσα έχει μάθει από εκείνον: «Θεωρώ πως και η αγάπη που απέκτησα για το θέατρο και ο φόβος που μου έφυγε οφείλονται σε αυτόν, όπως και ο τρόπος που στέκομαι πια απέναντι σε ένα πρόβλημα και το αντιμετωπίζω. Ήμουν λίγο αρνητική πολλές φορές. Ο Θοδωρής μού έχει κάνει καλό. Έχω λειάνει γωνίες και έχω βελτιωθεί ως άνθρωπος».

dce7411c8b410236b37d387ba63d8d80 L 8a2de


Έχει όμως φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο; «Όχι. Δεν έτυχε και δεν με ενδιέφερε. Πάντα φοβόμουν το γάμο. Ένιωθα ότι χαλάει μια σχέση, φθείρει το ζευγάρι. Δεν μου άρεσε ούτε ως εικόνα. Με πιάνει μια στεναχώρια. Από την άλλη, αν πάνω στην τρέλα της στιγμής και του έρωτα με έπαιρνε ο σύντροφός μου και με πήγαινε σε ένα ξωκλήσι, θα το έκανα χωρίς να το σκεφτώ. Δεν με άρπαξε όμως κανείς ούτε και εμένα με ενδιέφερε, οπότε δεν ασχολήθηκα καθόλου» απάντησε.


Όσο για το ενδεχόμενο της μητρότητας: «Τα λατρεύω τα παιδιά. Περνώ ωραία μαζί τους, αλλά δεν θα έκανα παιδί. Είναι όμορφη η ζωή μου. Πάντοτε αισθανόμουν ότι ένα παιδί θα με ξεβολέψει. Δεν μου έχει βγει ποτέ το μητρικό ένστικτο» ξεκαθάρισε.

Η Σμαράγδα Καρύδη τόλμησε να κάνει αυτό που πολλές celebrities θα δίσταζαν: Όπως δεν την έχεις ξαναδεί!