Διάσημες γυναίκες που έχουν παραδεχθεί ότι έχουν κάνει πλαστική στήθους

Διάσημες γυναίκες που έχουν παραδεχθεί ότι έχουν κάνει πλαστική στήθους

4 Ελληνίδες και 4 ξένες stars που δεν δίστασαν να το εξομολογηθούν

 

Αν και η αυξητική στήθους είναι μια από τις πλέον διαδεδομένες αισθητικές επεμβάσεις και είναι κοινό μυστικό πως στο τραπέζι του πλαστικού έχουν ξαπλώσει άπειρες διάσημες γυναίκες, λίγες είναι αυτές που έχουν τολμήσει να το παραδεχθούν δημόσια. Ας δούμε μερικές:

65695-8786 ELENA PAPARIZOY 12102015 2 39857

Έλενα Παπαρίζου
Ήταν από τις πρώτες Ελληνίδες που παραδέχθηκαν δημοσίως ότι έχουν κάνει αυξητική στο στήθος, όταν ακόμα μια τέτοια εξομολόγηση φάνταζε σοκαριστική. Και πάλι με αξιοθαύμαστη ειλικρίνεια, μερικά χρόνια αργότερα, δήλωσε: «Άν έβαζα τον εαυτό μου ξανά στο χειρουργικό κρεβάτι, θα τα είχα μικρύνει. Η αλήθεια είναι πως όταν τα έβαλα δεν ήταν τόσο μεγάλα, αλλά στην πορεία πάχυνα».

victoria-beckham-2015-cfda-fashion-awards-in-new-york-city 5 73b5a


Victoria Beckham
Η σχεδιάστρια Μόδας αποκάλυψε, σε συνέντευξή της το 2014, ότι όντως είχε υποβληθεί σε αυξητική στήθους, δηλώνοντας παράλληλα, αναφερόμενη στα εμφυτεύματα, πως τα έχει πλέον αφαιρέσει. «Αυτά δεν υπάρχουν πια» απάντησε σε ερώτηση της δημοσιογράφου του Allure.

o-iggy-azalea-grammy-awards-570 d1b9e


Iggy Azalea
Η 25χρονη raper (που σίγουρα θυμάσαι από εκείνο το υπερβολικά σέξι video clip για το τραγούδι «Booty» σε συνεργασία με την Jennifer Lopez), αποκάλυψε πως αρχικά είχε ενδοιασμούς σχετικά με το αν έπρεπε να μιλήσει δημόσια για την επέμβαση, ωστόσο στη συνέχεια αποφάσισε πως δεν ήθελε να κρύβει κάτι που πιθανότατα θα έβλεπαν όλοι.

Doukissa-4 64357


Δούκισσα Νομικού
Απαντώντας ευθέως στις φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει πλαστική στήθους, η παρουσιάστρια δήλωσε, σε συνέντευξή της το 2011: «Για να τελειώσει όλη αυτή η παραφιλολογία και επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, το ήθελα, το έκανα, μ' αρέσει και το θέμα τελειώνει εδώ. Δεν έχω σκοπό να το κρύψω, ούτε και να το αναλύσω».

Screenshot-2015-01-20-12.39.36 653b8


Κατερίνα Καινούργιου
Άλλη μια Ελληνίδα που δεν δίστασε να παραδεχθεί πως έχει υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση όχι μόνο στο στήθος, αλλά και στη μύτη της: «Ήμουν 16 ετών όταν έκαν τη μύτη μου και λίγο μεγαλύτερη όταν έκανα το στήθος μου, 18-19. Ήμουν πολύ πιτσιρίκα, αλλά είχα χάσει κιλά, είχε αδειάσει το στήθος μου και αυτός ήταν ο λόγος που το έκανα» έχει σχολιάσει σε συνέντευξή της.

090815-kourtney-kardashian-at-2015-vma-awards 423b3


Kourtney Kardashian
Αν και οι αδερφές Kardashian αρνούνται να μιλήσουν για τις επεμβάσεις που φημολογείται ότι έχουν υποβάλει τον εαυτό τους, η Kourtney έχει παραδεχθεί πως έχει κάνει αυξητική στήθους: «Ναι, έβαλα εμφυτεύματα και είναι αστείο (που γίνεται τόσο μεγάλο θέμα), γιατί ποτέ δεν το έκρυψα. Δεν με νοιάζει καθόλου να το ξέρει ο κόσμος» έχει δηλώσει.

denise-richards-6669 35abb


Denise Richards
Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές έχει ξαπλώσει στο τραπέζι του πλαστικού χειρουργού για το στήθος της η Denise Richards. Η ηθοποιός –και πρώην σύζυγος του Charlie Sheen- έκανε την πρώτη πλαστική στο στήθος της στην ηλικία των 19 ετών και μέχρι σήμερα έχει υποβληθεί άλλες δύο φορές στην ίδια επέμβαση, προκειμένου να αποκτήσει το «σωστό μέγεθος».

ImageHandler.ashx 19676


Τζένη Μπαλατσινού
Τέλος, η πρώην σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου έχει δηλώσει σε συνέντευξή της: «Ναι, έχω κάνει πλαστική. Έχω φτιάξει το στήθος μου. Αφού έκανα 3 παιδιά και 3 θηλασμούς θεώρησα πως έπρεπε να κάνω. Δεν το μετάνιωσα, και μάλιστα ήμουν τόσο χαρούμενη που όποιον έβλεπα του το έλεγα!».

Δες ακόμα:

Make-under: Η νέα τάση που κάνει τις stars πιο όμορφες από ποτέ!