Ο Charlie Sheen παραδέχθηκε ότι πάσχει από τον ιό του AIDS!

Ο Charlie Sheen παραδέχθηκε ότι πάσχει από τον ιό του AIDS!

Όσα αποκάλυψε στην πολυαναμενόμενη τηλεοπτική συνέντευξη

Επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, ο Charlie Sheen βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Today Show» και μίλησε για τη μάχη του με τον ιό που προκαλεί το AIDS.


«Είμαι εδώ για να παραδεχθώ πως είμαι θετικός στον ιό HIV και να δώσω ένα τέλος σε αυτή την προσβολή, σε αυτό το μπαράζ επιθέσεων και ανακριβειών, σε αυτές τις τόσο επικίνδυνες κατασκευασμένες ιστορίες που κυκλοφορούν, ότι αποτελώ απειλή για την υγεία άλλων ανθρώπων. Ιστορίες που δεν θα μπορούσαν να είναι πιο μακριά από την αλήθεια» δήλωσε ο 50χρονος ηθοποιός, προσθέτοντας για τον ιό HIV πως «είναι μόνο τρία γράμματα, αλλά είναι δύσκολο να τα χωνέψει κανείς».

2E883C7400000578-3321991-Sheen told Matt Lauer that he had told people that he trusted hi-m-7 1447764708156 de705

Ο Sheen αποκάλυψε ότι έμαθε για το πρόβλημα της υγείας του πριν από περίπου 4 χρόνια, μετά από τρομερές ημικρανίες από τις οποίες υπέφερε. Αναφέροντας πως δεν είναι «ακριβώς σίγουρος» για το πώς κόλλησε τον ιό, ο ηθοποιός είπε στον παρουσιαστή του «Today Show», Matt Lauer, ότι έχει εκμυστηρευτεί την κατάστασή του σε ανθρώπους που ο ίδιος εμπιστεύεται, ενώ υποστήριξε ότι έχει εξαγοράσει τη σιωπή κάποιων άλλων, κάνοντας λόγο για «εκβιασμό» - όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο πόσα χρήματα του έχει κοστίσει αυτό, απάντησε: «Αρκετά ώστε να μιλάμε για εκατομμύρια».


Ο Charlie Sheen, που έχει κάνει τρεις γάμους και έχει υπάρξει σε σχέση με αρκετές porn stars, τόνισε ότι είναι «αδύνατο» να έχει μεταδώσει τον ιό σε κάποιον άλλο, αναφέροντας πως «πάντα χρησιμοποιούσα προφυλακτικά και ήμουν ειλικρινής σε ό,τι έχει να κάνει με την κατάστασή μου».

Untitled 18032

Ο Charlie Sheen με δύο από τις πρώην συζύγους του, αριστερά με την Denise Richards και δεξιά με την Brooke Mueller.


Η συνέντευξη ήρθε μία μέρα μετά την αποκάλυψη του «The National Enquirer» ότι ο διάσημος ηθοποιός είναι εδώ και χρόνια οροθετικός. Δημοσιεύματα υποστήριξαν ότι ο Sheen έχει ακολουθήσει σχετική αγωγή, ενώ πηγή του Enquirer ανέφερε ότι «ο Charlie έχει κάνει σεξ με πολυάριθμες συντρόφους από τότε που έμαθε ότι έχει τον ιό και δεν τις έχει ενημερώσει για την πιθανώς θανατηφόρα μόλυνσή του».

Δες το βίντεο με τη συνέντευξη:

{youtube}ng5WSbZ9M08{/youtube}


Denise Richards, right with Brooke Mueller