Η Gwen Stefani μιλά για τον χωρισμό της και δεν κρύβει πόσο έχει πληγωθεί

Η Gwen Stefani μιλά για τον χωρισμό της και δεν κρύβει πόσο έχει πληγωθεί

Η εξομολόγηση της διάσημης τραγουδίστριας μετά το σκάνδαλο με τη νταντά

Λίγες μέρες μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για την παράλληλη σχέση του επί χρόνια συζύγου της Gwen Stefani, Gavin Rossdale, με τη νταντά των παιδιών τους, η 46χρονη σταρ μίλησε στην εκπομπή «The Tommy Show» για τον χωρισμό της.


«Εύχομαι να μην είχε συμβεί. Εύχομαι όλα αυτά να μην ήταν αλήθεια. Αλλά, την ίδια στιγμή, νιώθω πως ό,τι συνέβη ήταν κομμάτι του ταξιδιού της ζωής μου» είπε, προσθέτοντας σχετικά με τα τραγούδια του νέου της δίσκου: «Εξαιτίας της κατάστασής μου αυτή τη στιγμή -και όλοι ξέρουμε για ποιο πράγμα μιλάω- ακούω πολλά από αυτά τα κομμάτια και, ειλικρινά, αρρωσταίνω. Ακούς αυτά τα τραγούδια και σκέφτεσαι "Αυτό ήταν ένα κρίσιμο σημείο. Εκείνη τη στιγμή ένιωθα ακριβώς όσο χάλια νιώθω και τώρα. Αλλά γιατί δεν το σταμάτησα εκεί;"».


Μην διστάζοντας μάλιστα να παραδεχθεί ευθέως πως όσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες την έχουν πληγώσει, η Gwen Stefani σχολίασε: «Στη ζωή μου, έχω δύο φορές πληγωθεί ανεπανόρθωτα και έχω, και τις δύο φορές, γράψει υπέροχη μουσική χάρη σε αυτό».


Βέβαια, η Gwen δεν είναι η μόνη σταρ που έχει παραδεχθεί ότι ένας χωρισμός τής έχει κοστίσει:

9+1 δηλώσεις των celebrities για τον χωρισμό τους που μας έκαναν να λιώσουμε