Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Έτοιμος για τον μεγάλο έρωτα

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Έτοιμος για τον μεγάλο έρωτα

Λίγο πριν την πρεμίέρα της ταινίας του, μιλά για την προσωπική του ζωή

Με αφορμή τη νέα του ταινία, «Ένας Άλλος Κόσμος», που βγαίνει στις αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στο TV Έθνος για τον έρωτα στη ζωή του, δηλώνοντας έτοιμος να τον υποδεχθεί.

«Ο έρωτας είναι μια κατάσταση που περιέχει φωτεινές αλλά και πάρα πολλές σκοτεινές περιοχές. Είναι μια έντονη, καθοριστική, αλλά παροδική κατάσταση ο έρωτας» δήλωσε αρχικά, ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, απάντησε: «Η ζωή μου με τη δουλειά μου ήταν πάντα με έναν τρόπο συνυφασμένες και ίδιες. Δεν ήταν για μένα άλλο η ζωή και άλλο η δουλειά. Δεν είχα ποτέ αυτό που λέμε, γραφείο-σπίτι. Άρα δεν είχα και ποτέ την αγωνία να τα διαχωρίσω ή δεν ένιωσα ποτέ καμία τρομερή καταπίεση. Εξάλλου, εγώ γενικά πρέπει να σας πω ότι σε έναν μεγάλο βαθμό πάντα ήμουν στον κόσμο μου...».

assets LARGE t 1661 54603918 e842f


Όσο για το αν είναι έτοιμος για έναν μεγάλο έρωτα: «Αν προϋπόθεση είναι να θυσιάσω κάτι ή να απαρνηθώ κάτι άλλο, τότε όχι, δεν είμαι έτοιμος. Είμαι όμως έτοιμος να δεχτώ και να κατανοήσω έναν μεγάλο έρωτα που μια μέρα θα γίνει μεγάλη αγάπη» σχολίασε.

Δες ακόμα:

10 φορές που η Κατερίνα Καινούργιου ήταν υπέροχη χωρίς μακιγιάζ