Σμαράγδα Καρύδη: Η συνέντευξη λίγες μέρες μετά την επιβεβαίωση της σχέσης της

Σμαράγδα Καρύδη: Η συνέντευξη λίγες μέρες μετά την επιβεβαίωση της σχέσης της

Όσο περνάει ο καιρός, ο έρωτας χάνει τη δύναμή του;

«Κάνω ό,τι θέλω και δεν δίνω λογαριασμό σε κανένα!» δηλώνει σε συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη η Σμαράγδα Καρύδη, προσθέτοντας πως στον έρωτα «Πάντα τα δίνω όλα. Είμαι δοτικός άνθρωπος».

karidi3 efb04


Σε ερώτηση σχετικά με το αν ο έρωτας εξασθενεί όσο περνάει ο καιρός, η ηθοποιός απαντά: «Αυτό έχει να κάνει με τη σχέση των δύο ανθρώπων. Όσο μεγαλώνω δεν απομυθοποιώ αυτό το συναίσθημα. Το απομυθοποιείς όταν τελειώσει κάτι για να είσαι ok και συμβιβασμένος με το τέλος. Ο έρωτας ήταν και είναι η κινητήριος δύναμη στη ζωή. Και δική μου φυσικά».

karidi2 03594

Όσο για τη σχέση της με τη δημοσιότητα: «Είμαι μέσα σε αυτό που λέμε showbiz, είμαι κομμάτι του, αλλά δεν θυμάμαι ποτέ να έχω κάνει κάτι τρομερό. Δεν έκανα ποτέ ντόρο γύρω από το όνομά μου ή κάποιο σκάνδαλο. Θεωρώ, μάλιστα, πως έχω πει πιο πολλά “όχι” από “ναι”. Δεν είμαι μαϊντανός, ούτε βγαίνω συνέχεια. Παρόλα αυτά είμαι κομμάτι όλου αυτού. Αλλά προσπαθώ να μην εκτίθεμαι υπερβολικά. Είμαι επιλεκτική στο πού και σε ποιον θα δώσω συνέντευξη, σε ποια εκπομπή θα εμφανιστώ. Προσέχω, για να μην εξαντληθώ και ό,τι κάνω να είναι μέσα στην αισθητική μου».

Φωτογραφίες: Χάρης Χριστόπουλος

Διάβασε ακόμα:

O Θοδωρής Αθερίδης παραδέχεται επιτέλους τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη!

Καρύδη- Αθερίδης: Οι κοινές εμφανίσεις μετά την αποκάλυψη για τη σχέση τους