Ο Παύλος Σταματόπουλος στο Queen: «Δε θεωρώ πως είναι επίθεση για την Κωνσταντίνα»

Ερμιόνη Σαρρή
Ο Παύλος Σταματόπουλος στο Queen: «Δε θεωρώ πως είναι επίθεση για την Κωνσταντίνα»

Ο Παύλος Σταματόπουλος μιλά αποκλειστικά στο Queen.gr για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τη σχέση  και τη συνεργασία τους

Ο Παύλος Σταματόπουλος είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει την αρχισυνταξία και την επιμέλεια της εκπομπής Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου.

Τον ρωτήσαμε, λοιπόν, όλα όσα θέλαμε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σχετικά δηλαδή με τις «επιθέσεις» που έχει δεχτεί, τη συνεργασία τους και άλλα πολλά.

Φέτος έχεις την επιμέλεια και την αρχισυνταξία της εκπομπής «Σπίτι μου Σπιτάκι μου», πιστεύεις ότι η Κωνσταντίνα σε αυτή την τηλεοπτική χρονιά έχει αφήσει πιο ελεύθερο τον εαυτό της;

Αυτό που πιστεύω σίγουρα είναι πως έχει μετρήσει το γεγονός ότι έχει κάνεις τις προηγούμενες 3 χρονιές. Επομένως, σε πρώτη φάση δεν έχει το άγχος του ανθρώπου που κάνει για πρώτη φορά ζωντανό, που είναι πολύ βασικό. Επίσης, το δεύτερο που παίζει σημαντικό ρόλο είναι ότι πιστεύει πάρα πολύ στην ομάδα της, κάτι που της δίνει μία ηρεμία και μία ασφάλεια ότι μπορούμε να λειτουργήσουμε όλοι μαζί. Νομίζω, ότι όπως όλοι μας , έτσι και εκείνη ωριμάζει και δεν έχει αυτό το άγχος του πρώτου ζωντανού που σε αποδιοργανώνει.

Γιατί νομίζεις πως μερικοί της κάνουν «επίθεση»;

Δε νομίζω καταρχάς πως είναι επίθεση. Αυτό συμβαίνει πολύ συχνά με γυναίκες που μπαίνουν στον τηλεοπτικό στίβο. Δε συμβαίνει δηλαδή μόνο με την Κωνσταντίνα. Έχει συμβεί στο παρελθόν και με πολλές άλλες γυναίκες. Επομένως, δε θεωρώ πως είναι επίθεση για την Κωνσταντίνα ή για κάτι προσωπικό. Είδαν απλά στο παρελθόν μία πολύ όμορφη κοπέλα, ξανθιά με διαφορετικό ταμπεραμέντο από αυτό που είχαν συνηθίσει και ό,τι ξένο εμφανίζεται, έχουμε εμείς οι δημοσιογράφοι μία συνήθεια να το αμφισβητούμε από την πρώτη στιγμή. Αν δούμε όμως ότι αυτό πουλήσει στα περιοδικά ή τις εκπομπές μας, το κρατάμε. Όλοι μας έχουμε κάνει κριτικές μέσα από τις εκπομπές μας, ξεχνάμε όμως τα δικά μας πρώτα βήματα και πάντα μας φταίει αυτό που έχει κάνει κάποιος άλλος, χωρίς να δίνουμε περιθώρια βελτίωσης . Στο χώρο μας έχω ακούσει από πολλούς να λένε «Εγώ είμαι ειλικρινής και λέω τα πράγματα όπως είναι», ξέρουμε όμως πως στην πραγματικότητα δεν είναι κανείς ειλικρινής την ώρα της εκπομπής του. Άντε το 60%, αφού όλο το υπόλοιπο είναι το τι θέλει να δει ο κόσμος βασισμένο στη δική μας προσωπικότητα.

Γενικώς, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε συμβουλεύεται εντός και εκτός της εκπομπής;

Δε μου αρέσει να συμβουλεύω γενικότερα. Προτιμώ να πω την άποψή μου γιατί όταν δίνεις συμβουλές δείχνει κατασταλαγμένος. Εδώ δεν ξέρω καλά καλά πράγματα για μένα, πώς θα πω για κάποιον άλλον; Προσπαθώ μέσα από την εμπειρία που έχω να λέω κάποια πράγματα και ομαδικά πια να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε σε μερικά θέματα. Σε προσωπικό επίπεδο, όμως, σε κανέναν δε μου αρέσει να δίνω συμβουλές.

Θα ήθελες κάποια στιγμή να τη δεις σε άλλο concept;

Νομίζω πως η Κωνσταντίνα είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα που το Σαββατοκύριακο της πάει. Αν ήμασταν όμως σε άλλα χρόνια, θα ήθελα να τη δω και σε ένα show με στοιχεία των εκπομπών της Ρούλας Κορομηλά αλλά σε μορφή παιχνιδιού περισσότερο και πιο μουσικό.

Έχει τύχει να φέρει κάποιος σε δύσκολη θέση την Κωνσταντίνα και εσύ να κληθείς να παίξεις το ρόλο του... «πυροσβέστη»;

Όχι, αλλά γενικότερα σα χαρακτήρας είμαι άνθρωπος που παρεμβαίνω. Το έκανα και με τη Ναταλία Γερμανού και με την Κατερίνα Καραβάτου, όταν είχαμε συνεργαστεί. Μου αρέσει να συμμετέχω με τον τρόπο μου μέσα στην ομάδα. Είναι στο DNA μου.

Ο Παύλος Σταματόπουλος στο Queen: Μιλά για Συνατσάκη-Ουγγαρέζο και Καινούργιου

Ο Παύλος Σταματόπουλος στο Queen: Τα ταξίδια και η σαρκοφάγος στην Κοιλάδα των Βασιλέων

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας μαρτυρά το πρόγραμμα γυμναστικής της