Τravis Fimmel: O κούκλος της σειράς «Vikings» που κάτι σου θυμίζει

Γωγώ Φούντα
Τravis Fimmel: O κούκλος της σειράς «Vikings» που κάτι σου θυμίζει

Μία ματιά πιστεύουμε αρκεί

Κοιτάξτε να δείτε: Δεν ξέρουμε αν βλέπετε σειρές, και δεν ξέρουμε αν έχετε σκοπό να ξεκινήσετε να το κάνετε, βασικά αν όντως το πάρετε απόφαση, προετοιμαστείτε για τρελό κόλλημα και πολλά ξενύχτια. Δεχόμαστε να μην έχετε δει ποτέ Game Of Thrones. Ναι το δεχόμαστε. Δεχόμαστε επίσης να μην έχετε ιδέα τι μπορεί να σημαίνει... Dr. McDreamy αλλά και τι ακριβώς έψαχνε ο Walter White στο Breaking Bad. Όλα αυτά επαναλαμβάνουμε ότι τα δεχόμαστε.

Αυτό όμως που δε θα σας συγχωρήσουμε, είναι να μην έχετε δει ούτε ένα επεισόδιο της σειράς «Vikings». Σε περίπτωση φυσικά που δεν έχετε ιδέα περί τίνος πρόκειται, σας παροτρύνουμε, αν δεν παίρνετε μία μικρή γεύση από τον τίτλο, να πάτε σε ένα γιατρό να κοιταχτείτε. Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε ότι η σειρά αυτή περιέχει μεγάλη δόση βίας, σεξ, φαντασίας και.... Ragnar Lothbrok!!!

Αν η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν έχει στοιχειώσει την εφηβεία σου, σίγουρα δεν μεγάλωσες στον πλανήτη γη

0e9b944349f4390eef699ad383962675 1652a

Ο Ragnar λοιπόν, τον οποίο υποδύεται o Travis Fimmel είναι αυτό που λέμε... ο άντρας της ζωής κάθε γυναίκας. Μία σύντομη περιγραφή θα σας πείσει: Ψηλός, γεροδεμένος, ξανθός, γαλανομάτης, με υπέροχη φωνή και χαμόγελο, πρώην μοντέλο και καρκίνος στο ζώδιο (το τελευταίο το αναφέρουμε από την πλευρά της ευασθησίας και μόνο). Το ακόμα πιο αφροδισιακό είναι ότι είναι αρχηγός, σοβαρός και αδυσώπητος όταν πρέπει, και τρυφερός και γλυκός (στα όνειρά μας) και κυρίως με την οικογένειά του.

Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι πίσω από την ξυρισμένη του κεφαλή, κρύβεται ένα υπέροχο μαλλί, από αυτά που θέλεις να περάσεις το χέρι σου ανάμεσα και να... χαιδέψεις, ενώ το ότι είναι 36 ετών δεν του φαίνεται καθόλου, καθώς εκτός από sex appeal, έχει και ένα baby face που συνδυάζει αρμονικά με το... μοβόρικο ύφος, δίνοντας ένα οπτικουαστικό υπερθέαμα γιγαντιαίων διαστάσεων.

vikings star travis fimmel joins warcraft preview 4d494

Σε περίπτωση που δεν σας έχουμε πείσει ακόμα, να σας ενημερώσουμε εκτός του ότι έχει ανακηρυχθεί από το περιοδικό People «Μοντέλο της χρονιάς» (2002) και φυσικά έχει δουλέψει με όλα τα μεγάλα ονόματα στο χώρο της μόδας, υπάρχει η φήμη ότι ήταν η έμπνευση για το χαρακτήρα του Smith Jerrod στο Sex & The City!!! Eπίσης έχει πρωταγωνιστήσει σε video clips της Janet Jackson και της Jennifer Lopez, ενώ μάλλον οι φωτογραφίες του από τα χρόνια του στις πασαρέλες... σου λένε κάτι.

Πάρτε χαρτομάντηλα: Τα λόγια του Harry για την Diana θα σας «σπαράξουν την καρδιά»

Δες τη gallery παραπάνω και... θα καταλάβεις!