Eπιτέλους: Η απόδειξη ότι η Katie Holmes είναι ζευγάρι με τον Jamie Foxx

Γωγώ Φούντα
Eπιτέλους: Η απόδειξη ότι η Katie Holmes είναι ζευγάρι με τον Jamie Foxx

O φωτογραφικός φακός δε λέει ψέματα ποτέ

Α όλα κι όλα, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι αν όντως στο Hollywood θέλεις να κρυφτείς και να κρατήσεις την προσωπική σου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μπορείς και μάλιστα με εξαιρετικά αποτελέσματα. Με μία και μόνη προυπόθεση: Να μην είσαι ψώνιο!

Οπότε η περίπτωση της Katie Holmes και του Jamie Foxx, είναι ακριβώς αυτή. Μα είναι δυνατόν να αναρωτιόμαστε εδώ και χρόνια αν όντως είναι ζευγάρι κι αυτοί να κρύβονται καλύτερα κι από κλέφτες; Και καλά, να μην το παραδέχονται. Πώς γίνεται να μην τους έχουν φωτογραφίσει ποτέ μαζί σε ένα μαγαζί; Σε σπηλιές βγαίνουν;

1213 jamie foxx birthday tmz instagram 4 56541

ΑΛΛΑ... Τα έξυπνα πουλιά πιάστηκαν από την μύτη, μιας και στο πάρτι γενεθλίων για τα 48α γενέθλια του Foxx, εκτός από πλήθος διάσημων καλεσμένων, το παρών έδωσε και η Katie η οποία καμάρωνε από τη γωνίτσα της τον καλό της που γιόρταζε την μεγάλη μέρα! Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και το TMZ, oι φίλοι του star, του έκαναν ένα μεγάλο πάρτι έκπληξη σε γνωστό εστιατόριο της Νέας Υόρκης όπου έγινε κυριολεκτικά χαμός!

maxresdefault a03de

Θα μας πείτε τώρα, γιατί να τα έχει με τη Holmes και να μην τα έχει με την Jennifer Hudson που του τραγούδησε κιόλας ή με την Kate Hudson (ουδεμία σχέση αυτές οι δύο) που ήταν επίσης εκεί. Βασικά γιατί εμείς θέλουμε να τα έχει με την Katie!