Η Kris Jenner μόλις απέλυσε ΟΛΟ το προσωπικό ασφαλείας της

Η Kris Jenner μόλις απέλυσε ΟΛΟ το προσωπικό ασφαλείας της

Ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν άγνωστο άνδρα μέσα στο σπίτι της!

Ένα ατυχές περιστατικό συνέβη στην έπαυλη της Kris Jenner πριν λίγες ώρες: Όπως αναφέρει το TMZ, η 60χρονη μητέρα της Kim Kardashian είδε ξαφνικά μέσα στο σπίτι της έναν άγνωστο άνδρα.


Ο «εισβολέας» κατάφερε να περάσει από τους ανθρώπους ασφαλείας του σπιτιού ισχυριζόμενος ότι είναι μέλος της ομάδας που είναι υπεύθυνη για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό. Η Kris Jenner ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του όταν εκείνος μπήκε στο γραφείο της και αμέσως κάλεσε την αστυνομία, αλλά και την ομάδα ασφαλείας της, την οποία στη συνέχεια απέλυσε σύσσωμη!

Kris Jenner Instagram 0afe1

Η Kris Jenner σε παλιότερη φωτογραφία στο χαρακτηριστικό ασπρόμαυρο lobby της έπαυλής της στην περιοχή Hidden Hills


Ο άνδρας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ταξίδεψε με λεωφορείο από το Τέξας μέχρι το Λος Άντζελες προκειμένου να καταφέρει να συναντήσει από κοντά την Kris Jenner. Μετά τη σύλληψή του, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου εξετάζεται η πνευματική του υγεία από ψυχιάτρους.


Παράλληλα, το TMZ αναφέρει ότι, μέχρι να προσληφθεί νέο προσωπικό ασφαλείας, ο Kanye West οργάνωσε μια νέα μεγάλη ομάδα από σωματοφύλακες -όλοι τους πρώην αστυνομικοί- οι οποίοι θα φυλάσσουν την έπαυλη, στην οποία μένει και ο ίδιος με την Kim Kardashian και τα παιδιά τους τους τελευταίους μήνες.

1418556783 xmas 1 802ee

Η χριστουγεννιάτικα στολισμένη είσοδος της έπαυλης της Kris Jenner σε περσινή φωτογραφία

Ακόμα:

Πρέπει να δεις τα απίστευτα χριστουγεννιάτικα δέντρα της οικογένειας Kardashian