H Sharon Stone σε μία σπάνια εμφάνιση με το 10χρονο γιο της

Γωγώ Φούντα
H Sharon Stone σε μία σπάνια εμφάνιση με το 10χρονο γιο της

Η star προσπαθεί να προστατεύει τα παιδιά της όσο το δυνατόν περισσότερο

Έχει υπάρξει μία από τις μεγαλύτερες stars του Hollywood και φυσικά το απόλυτο sex symbol των '90s με τις σέξι εμφανίσεις της και φωτογραφίες να γίνονται ανάρπαστες. Και η αλήθεια είναι, ότι η Sharon Stone, εν αντιθέσει με άλλες συνομήλικες celebrities, μπορεί να τα έχει κάνει τα μερεμετάκια της, αλλά εκτός του ότι δε φαίνεται, κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερη!

Μπορεί βέβαια να την έχουμε δει αμέτρητες φορές σέξι και εντυπωσιακή αλλά ως μητέρα, ομολογουμένως την έχουμε απολαύσει ελάχιστες φορές, μιας και όπως φαίνεται προσπαθεί να προστατεύει τα παιδιά της όσο το δυνατόν περισσότερο. Για το λόγο αυτό λοιπόν, δεν μπορέσαμε να μη σταθούμε στην τελευταία της εμφάνιση στο αεροδρόμιο του Los Angeles, με το 10χρονο γιο της Laird.

2FA8BFE000000578 3377004 image m 8 1451356086978 41fc7

Ο ξανθός μικρούλης κρατούσε την διάσημη μητέρα του από το χέρι, ενώ φαινόταν ιδιαιτέρως εξοικειωμένος με τις κάμερες, παρά το γεγονός ότι εμφανίζεται πολύ σπάνια. Η 57χρονη star από την άλλη, με φαρδύ τζιν και χακί παλτό, ήταν για ακόμη μία φορά θεά και πανέμορφη, παρά το γεγονός ότι φαινόταν ότι δεν έχει προσπαθήσει και ιδιαίτερα για την εμφάνιση αυτή.

Η Sharon έχει υιοθετήσει τρία αγόρια: Τον 9χρονο Quinn, τον 10χρονο Laird και τον 15 ετών Roan.