Kendall Jenner: Η άγνωστη περιπέτεια της υγείας της

Kendall Jenner: Η άγνωστη περιπέτεια της υγείας της

Η προσωπική αποκάλυψη και η ευχή της για τη νέα χρονιά

Το 2015 ήταν -επαγγελματικά- σίγουρα η χρονιά της, αφού στη διάρκειά του περπάτησε μεταξύ άλλων στα catwalks των Alexander Wang, Diane von Fürstenberg, Vera Wang, Michael Kors, Marc Jacobs, Oscar de la Renta και Chanel, ενώ έκανε το ντεμπούτο της στο σέξι fashion show της Victoria’s Secret. Παράλληλα, φωτογραφήθηκε για τα μεγαλύτερα περιοδικά του κόσμου, όπως η Vogue, το Harper's Bazaar και το GQ.

1 kendall jenner victoria secret show 2015 gettyimages 496618874 master 505b6

Στο fashion show της Victoria's Secret


Ωστόσο, όπως η ίδια αποκάλυψε σε ένα εορταστικό post στο προσωπικό της site, η πολυάσχολη καθημερινότητά της είχε το κόστος της στην υγεία της: «Κουράστηκα τόσο πολύ από τη δουλειά και τις καθημερινές υποχρεώσεις που, στο τέλος της χρονιάς, κατέρρευσα. Χρειάστηκε μέχρι και να νοσηλευθώ εξαιτίας της εξάντλησης που ένιωθα. Θα έλεγα πως αυτό ήταν ένα καμπανάκι ώστε να καταλάβω ότι πρέπει να προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου» έγραψε.


Παράλληλα, αποκάλυψε τις προσωπικές της επιθυμίες για τη νέα χρονιά: «Νομίζω ότι η βασική μου ευχή είναι να καταφέρω να είμαι πιο χαλαρή τη νέα χρονιά και να έχω την ευκαιρία να είμαι πιο αυθόρμητη. Θέλω να απολαύσω το σπίτι μου λίγο παραπάνω. Αλλά, όπως και να ‘χει, είμαι σίγουρη ότι το 2016 θα είναι το καλύτερο! Το νιώθω!».

rs 1024x653 151227090950 1024 khloe kardashian kendall jenner kylie christmas eve party 122415 18b32


Μαζί με την Khloe Kardashian και την Kylie Jenner στο χριστουγεννιάτικο πάρτι στην έπαυλη της μητέρας τους, Kris Jenner, πριν μερικές μέρες.

Δες ακόμα:

12 αποδείξεις ότι η Kylie Jenner προσπαθεί να γίνει Kim Kardashian: Η 18χρονη Kylie έχει μια ανησυχητική εμμονή με την αδερφή της