Η πρώτη εμφάνιση της Jennifer Garner μετά τις φήμες περί ειδυλλίου με τον Patrick Dempsey

Γωγώ Φούντα
Η πρώτη εμφάνιση της Jennifer Garner μετά τις φήμες περί ειδυλλίου με τον Patrick Dempsey

Σε τι ψυχολογία είναι η διάσημη ηθοποιός;

Ψεύτες δεν είμαστε οφείλουμε να το παραδεχτούμε: Η χρονιά που πέρασε δεν ήταν και η καλύτερη για την Jennifer Garner, καθώς έπειτα από 10 χρόνια γάμου, πήρε τη βαριά απόφαση, να χωρίσει με τον Ben Affleck, με το διαζύγιό τους να έχει γίνει το απόλυτο σήριαλ του Hollywood καθώς ούτε και οι ίδιοι ξέρουν τι τους γίνεται.

Αλλά να που τελικά για όλους έχει ο Θεός, και όπως μάθαμε πριν λίγες μέρες, η διάσημη ηθοποιός βγαίνει-μάλλον-με τον άλλον άτυχο της χρονιάς Patrick Dempsey, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δυο τους αποφάσισαν να μετατρέψουν τη φιλία τους σε... σχέση!

2FCD4F2D00000578 3384992 image m 15 1451983137955 992f9

Και μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχουμε κάποια κοινή τους φωτογραφία αλλά η τελευταία εμφάνιση της Garner μαρτυρά πως όντως κάτι έχει αλλάξει στη ζωή της και μάλιστα προς το καλύτερο. Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν τη συνέλαβε στους δρόμους της California, μόνη, να κάνει τη βόλτα της και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι φαινόταν ιδιαιτέρως ευδιάθετη και χαμογελαστή, τουλάχιστον πολύ περισσότερο απ' ότι την έχουμε συνηθίσει τελευταία.

Λέτε όντως ο έρωτας του Patrick να της άλλαξε τη ζωή;