Η Κate Middleton σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης: Γιατί πιστεύει ότι το Παλάτι την εκθέτει;

Γωγώ Φούντα
Η Κate Middleton σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης: Γιατί πιστεύει ότι το Παλάτι την εκθέτει;

Τι συνέβη την ημέρα των γενεθλίων της και έγινε έξω φρενών;

Όχι συγνώμη, ξέρεις τι είναι να είσαι κοτζάμ Δούκισσα και την ημέρα των γενεθλίων σου, στις 9 Ιανουαρίου, το ίδιο το Παλάτι του Buckingham να σε κάνει ρόμπα παγκοσμίως; Ε λοιπόν η Kate Middleton το έμαθε από την καλή και από την ανάποδη και μάλιστα το φυσάει και δεν κρυώνει.

Σύμφωνα λοιπόν, με το ξένο ρεπορτάζ η Δούκισσα είναι σε έξαλλη κατάσταση, μιας και οι εκπρόσωποι του Παλατιού, θα τους πούμε κάτι σαν γραφείο δημοσίων σχέσεων, έκαναν ανάρτηση στο Τwitter προκειμένου να της ευχηθούν. Δυστυχώς όμως, η επιλογή των φωτογραφιών ήταν ατυχέστατη, μιας και δεν άρεσαν καθόλου στην Kate που θεώρησε ότι η παιδική της φωτογραφία ήταν από τις χειρότερές της γιατί φαινόταν παχουλή, και στην άλλη-την πιο πρόσφατη-ότι φαινόταν γερασμένη.

Untitled 83fdf

Οι κακές γλώσσες λένε ότι την επιλογή των φωτογραφιών έκανε η μητέρα της Kate, Carole, η οποία αυτή την περίοδο προωθεί περισσότερο την Pippa προκειμένου να τα φτιάξει τελικά με τον Πρίγκιπα Harry, ενώ από την πλευρά του ο William ανησυχεί για τη σύζυγό του, μιας και φοβάται ότι θα ξεκινήσει τις πλαστικές επεμβάσεις, λόγω των σχολίων που ακούγονται συχνά πυκνά.

Εμάς όλα αυτά λίγο υπερβολικά μας φαίνονται, αλλά ποτέ δεν ξέρεις βέβαια.