Ναταλία Γερμανιού: «Ο Πέτρος Ίμβριος δεν ήταν ο μόνος άντρας που με απάτησε»

Ναταλία Γερμανιού: «Ο Πέτρος Ίμβριος δεν ήταν ο μόνος άντρας που με απάτησε»

Η παρουσιάστρια μιλά για την απιστία και παραδέχεται πως ούτε η ίδια ήταν «τέρας πίστης»!

Για το περιοδικό People φωτογραφήθηκε η Ναταλία Γερμανού και, στη συνέντευξή της στον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα, μίλησε μεταξύ άλλων για την απιστία στην προσωπική της ζωή.


Τον περασμένο Οκτώβριο αποκάλυψε σε εβδομαδιαίο περιοδικό πως ο τραγουδιστής την είχε απατήσει κατά τη διάρκεια του γάμου τους και ο δημοσιογράφος σχολίασε ότι του έκανε εντύπωση αυτή η δήλωσή της: «Και του Πέτρου του έκανε εντύπωση και μου είπε “Τι θες και τα λες όλα αυτά; Με δυσφημείς”. Γελούσε βέβαια, δεν θύμωσε» απάντησε η Ναταλία Γερμανού, προσθέτοντας: «Προς Θεού, μη θεωρήσουμε πως ο Πέτρος Ίμβριος, επειδή έτυχε να αναφερθώ στο όνομά του, ήταν ο μόνος άντρας που με απάτησε! Δεν έχω παρακολουθήσει κανέναν ποτέ, δεν έχω πιάσει κανέναν ποτέ, αλλά έχω ένα μαγικό προσόν: Να τους δημιουργώ ένα φαύλο συναίσθημα εμπιστοσύνης και να μου τα λένε από μόνοι τους. Αυτό, όμως, δεν το πρόδωσα ποτέ, ούτε τους είπα να χωρίσουμε αμέσως μετά. Προσωπικά, ξεκινώ με δεδομένο ότι το 95% των αντρών είναι μη μονογαμικοί. Αυτό είναι κάτι που έμαθα από 17 ετών στο σχολείο, κάνοντας παρέα με αγόρια».

Untitled ec9ed


Εκείνη όμως έχει υπάρξει άπιστη σε σχέση; «Βέβαια, αλλά εκείνος δεν το κατάλαβε ποτέ. Βέβαια, η συγκεκριμένη σχέση είχε τελειώσει μέσα μου. Γενικά, δεν έχω υπάρξει και τέρας πίστης, για να κρίνω κάποιον που είναι άπιστος».

Πηγή: People