Game of Thrones: Το HBO έκανε άθελά του(;) ένα τεράστιο spoiler για την τύχη του Jon Snow!

Game of Thrones: Το HBO έκανε άθελά του(;) ένα τεράστιο spoiler για την τύχη του Jon Snow!

Oops!

Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, μήπως θέλεις να δεις λίγα ακόμα δευτερόλεπτα(που δεν έχεις ξαναδεί) από το νέο κύκλο του Game of Thrones;

Το HBO αποφάσισε να μας δώσει κάποια στοιχεία για το τι θα συμβεί στο νέο κύκλο της σειράς, μέσα από τους Twitter λογαριασμούς του και μάλλον κάποιος πρόδωσε(ή μήπως όχι;) την τύχη του Jon Snow.

"Blood in the snow. Another spoke on the wheel #GameOfThrones", γράφει το tweet του HBO_UK και φαίνεται πως αυτός που έγραψε το συγκεκριμένο tweet συμφωνεί με τη μεγαλύτερη και πιο διάσημη θεωρία για τον Jon Snow.

"[Royal] Blood in the [Jon] Snow", είναι η πιο πιθανή ερμηνεία για τη συγκεκριμένη φράση κι αν ακόμη δεν έχετε καταλάβει τι εννοούμε, να σας εξηγήσουμε. Φημολογείται πως στις φλέβες του Jon Snow ρέει βασιλικό αίμα και πιο συγκεκριμένα, αίμα Targaryen, κάτι που σημαίνει πως ο Snow είναι τελικά αδελφός της Daenerys - ίσως. Ή μπορεί το βασιλικό αίμα του να είναι αίμα Stark και ο ίδιος να πάρει τη θέση του Robb, ως King in the North.

Να είναι αυτή η ιστορία του "Song of Ice(Jon Snow) and Fire(Daenerys)"; Πολύ πιθανόν.

Όπως και να έχει, αν η θεωρία αυτή ισχύει(που όλα δείχνουν πως ισχύει), ο Snow έχει βασιλικό αίμα και σίγουρα αυτό θα ενδιαφέρει τη Melissandre, που θα έχει ακόμη περισσότερα "εφόδια" για να τον επαναφέρει στη ζωή.

Και όλα αυτά, με τη Maisie Williams(Arya Stark) να δηλώνει σε συνέντευξή της πως "δεν μπορεί να πει πως ο Jon Snow θα είναι ζωντανός".
Πολλές πληροφορίες μαζεμένες.


ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ;