Πασχάλης Τσαρούχας: «Γιατί να μη βαφτίσω το παιδί της Θεοφανίας; Είμαστε οικογένεια!»

Τι λέει για τον Γρηγόρη Πετράκο;

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό ΕΓΩ!Weekly ο Πασχάλης Τσαρούχας και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την πρώην σύζυγό του, Θεοφανία Παπαθωμά, και την οικογένεια που έχει εκείνη δημιουργήσει με τον Γρηγόρη Πετράκο.


«Η σχέση μας είναι πολύ καλή. Δεν υπάρχει αυτό το “μοιράζουμε το παιδί τόσες ημέρες εσύ, τόσες εγώ”. Ο Αχιλλέας είναι όπου θέλει. Έχω πολύ καλή σχέση και με τον Γρηγόρη (σ.σ.: Πετράκο). Είναι εξαιρετικό παιδί. Η Αγάπη, η κόρη τους, πάντοτε όταν με βλέπει, γελάει. Παίζουμε μαζί» αποκάλυψε ο ηθοποιός που ασχολείται και με τη μουσική (αυτή την περίοδο παρουσιάζει ένα μουσικό πρόγραμμα μαζί με τον τραγουδοποιό και ερμηνευτή Νικόλα Αδέσποτο στη μουσική σκηνή Σφίγγα).

 

f8e56cd6c92827a62c920e76965f4279 L c8c15


Μάλιστα, στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν θα βάπτιζε το παιδί τους, ο Πασχάλης Τσαρούχας δεν δίστασε να απαντήσει: «Γιατί να μη βαφτίσω το παιδί της Θεοφανίας; Είμαστε οικογένεια. Ό,τι και να συμβεί από εδώ και πέρα, εγώ θεωρώ πως ένα κομμάτι της οικογένειάς μου είναι και αυτό το σπίτι. Δεν μπορεί να είσαι ξένος με έναν άνθρωπο που έχεις μοιραστεί τόσα πράγματα».


Τέλος, σχετικά με το ενδεχόμενο να κάνει ο ίδιος έναν ακόμα γάμο, σχολίασε: «Δεν είναι προτεραιότητά μου. Δεν με απασχολεί. Ούτε αν είχα μια δυνατή σχέση ή αποκτούσα κι ένα δεύτερο παιδί στο μέλλον, θα ήθελα να παντρευτώ. Δεν πιστοποιεί κάτι ο γάμος. Άλλωστε, και με τη Θεοφανία ο γάμος μας ήταν πολιτικός και έγινε στη Ρώμη. Δεν το πήρε χαμπάρι κανένας. Στους δικούς μας το είπαμε όταν γυρίσαμε».

 

Δες ακόμα:

Ζέτα Δούκα: Γυμνάζεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, παρέα με τον σύντροφό της

 

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ