Τι υποστηρίζει η Khloe Kardashian για την Kim;

Τι υποστηρίζει η Khloe Kardashian για την Kim;

Και είναι σίγουρα δύσκολο να την πιστέψουμε

Έχει κυκλοφορήσει ένα βιβλίο μόνο με selfie φωτογραφίες της και με τον τίτλο «Selfish (εγωίστρια)», οπότε η Kim Kardashian σίγουρα δεν μπορεί να κατηγορήσει τα media για τον χαρακτηρισμό «εγωκεντρική» που της έχουν αποδώσει.

Untitled b483f


Ωστόσο, η αδερφή της, Khloe, επιμένει ότι η Kim Kardashian είναι, στην πραγματική της ζωή, ένας πολύ δοτικός άνθρωπος, που νοιάζεται για τους άλλους: «Είναι εξοργιστικό που όλοι πιστεύουν ότι η Kim είναι εγωκεντρική. Είναι ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη καρδιά που ξέρω και θέλει πάντα να ανεβάζει τη διάθεση των ανθρώπων γύρω της» δήλωσε στο περιοδικό Cosmopolitan η 31χρονη Khloe Kardashian, προσθέτοντας πως «απλά επειδή κάποιος βγάζει μία selife –κάτι που κάνει όλος ο κόσμος- δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον χαρακτηρίσουμε εγωκεντρικό. Μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία του εαυτού σου χωρίς αυτό να καθορίζει το πόσο καλός άνθρωπος είσαι!».

309C5B3300000578 3418351 image a 84 1453853307143 a51de


Στο περιοδικό μίλησαν όλες οι αδερφές Kardashian – Jenner, σε μία σπάνια κοινή τους συνέντευξη, ωστόσο στο εξώφυλλο ποζάρει μόνο η Kim Kardashian.

Δες ακόμα:

Η εντυπωσιακή Catherine Zeta-Jones και η αναπάντεχη συνοδεία της στο κόκκινο χαλί