Το ζευγάρι της χρονιάς: Οι σέξι πρωταγωνιστές του Game of Thrones είναι μαζί

Γωγώ Φούντα
Το ζευγάρι της χρονιάς: Οι σέξι πρωταγωνιστές του Game of Thrones είναι μαζί

Και δεν είναι η πρώτη φορά που συνδέονται ερωτικά

Δεν είναι λίγοι οι φανατικοί του Game Of Thrones, οι οποίοι έχουν φανταστεί τους πρωταγωνιστές ζευγάρια και στην πραγματική ζωή. Και αφού το ντουετάκι Jamie Lannister-Brienne Of Tarth μας τελείωσε γρήγορα, και στο σήριαλ και στην πραγματικότητα, στραφήκαμε με συνοπτικές διαδικασίες προς Jon Snow και Daenerys Targaryen.

Αλλά να που τελικά διαψευστήκαμε για ακόμη μία φορά, μιας και το αγόρι-αυτό που μόλις πέθανε-έχει άλλη στην καρδιά του και όχι την ξανθομαλλούσα Κhaleesi με την οποία όλο και κάποια μάχη θα ρίξει. Που λέτε, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Kit Harington μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά του Rose Leslie, η οποία υποδύθηκε το αντεικείμενο του πόθου του στη σειρά, την Ygritte-φυσικά τη χάσαμε κι αυτή- και με την οποία ο Jon έχασε ό, τι πολυτιμότερο είχε (ναι καλά καταλάβατε).

30B030F200000578 3422418 Kit ted out He sported a pair of dark brown ankle boots and a pa a 5 1454062255096 02d32

Σύμφωνα λοιπόν με μάρτυρες που συνταξίδευαν με τους δύο διάσημους ηθοποιούς, μαζί ήταν και η συμπρωταγωνίστριά τους Sophie Turner (Sansa Stark), ήταν ιδιαιτέρως διαχυτικοί ενώ κάποια στιγμή η Rose χάιδευε τρυφερά τη χιλιοτραγουδισμένη κόμη του Kit, την οποία διατηρεί πλούσια για τις ανάγκες του ρόλου του.

Κάτι μας λέει ότι εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!