Εγκεφαλικά προκάλεσε η Salma Hayek στο νοσοκομείο με το ντύσιμο της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Εγκεφαλικά προκάλεσε η Salma Hayek στο νοσοκομείο με το ντύσιμο της

Η ακατάλληλη εμφάνιση της Λατίνας σταρ

Αυτή την ημέρα η Salma Hayek σίγουρα θα θέλει να την ξεχάσει. Η 49χρονη ηθοποιός, βίωσε μία –όχι και πολύ καλή θα λέγαμε εμπειρία- αφού κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί, είχε ένα σοβαρό ατύχημα στο κεφάλι.

Η Λατίνα σταρ, τότε έφυγε από το πλατό την ώρα των γυρισμάτων της ταινίας, Bad Parents, και διεκομίσθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και της έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις.

Το πρόβλημα, όμως δεν ήταν αυτό. Η σούπερ σέξι ηθοποιός φορούσε μία μπλούζα με στάμπα στην οποία φαινόταν ένα γυναικείο γυμνό σώμα και δύο ανδρικά χέρια που "χουφτώνουν" το στήθος της, ένα ντύσιμο που ήταν τελείως για τον χώρο του νοσοκομείου.

Η 49χρονη ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία της με τους θαυμαστές της και ανέβασε μία φωτογραφία από το νοσοκομείο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευχαριστώντας τους γιατρούς που τη φρόντισαν, ενώ ζήτησε και συγγνώμη για το ντύσιμο της.

«Έπρεπε να σπεύσω στο νοσοκομείο για έναν μικρό τραυματισμό στο κεφάλι. Δυστυχώς το ντύσιμο μου, ήταν εντελώς ακατάλληλο για το νοσοκομείο...», ανέφερε η λεζάντα της φωτογραφίας.

https://www.instagram.com/p/p