Δεν θα το πιστεύετε! Αυτές είναι οι σταρ που έχουν κάνει λιποαναρρόφηση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν θα το πιστεύετε! Αυτές είναι οι σταρ που έχουν κάνει λιποαναρρόφηση

Ποιες celebrity έχουν περάσει από το χειρουργικό κρεβάτι;

Πολλές είναι οι σταρ που δεν ντρέπονται να εξομολογηθούν τις πλαστικές τους επεμβάσεις. Άλλες πάλι δεν λένε κουβέντα. Ποιες celebrity παραδέχτηκαν, πως έχουν κάνει λιποαναρρόφηση;

Η Heidi Montag το 2010 υποβλήθηκε σε 10 χειρουργικές επεμβάσεις και έγινε αγνώριστη. Εκτός από τα εμφυτεύματα στο στήθος της και μια ανόρθωση μύτης έχει κάνει λιποαναρρόφηση, τόσο στο εωτερικό, όσο και στο εξωτερικό μέρος των μηρών της.

celebrity liposuction plastic surgery 01 8ad0c

Η Farrah Abraham έχει αυξήσει 3 φορές το στήθος της, έχει κάνει μία ανόρθωση μύτης, ενώ επισκέπτεται συχνά τους πλαστικούς της για να βελτιώσει την εξωτερική της εμφάνιση. Το 2015 στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα ESPY Awards, έκανε μία λιποαναρρόφηση για να τονώσει το σώμα της ακόμα περισσότερο.

celebrity liposuction plastic surgery 02 fac4c

Το παραμορφωμένο μπικίνι της Tara Reid, έχει στοιχειώσει την ηθοποιό για χρόνια τώρα. «Δεν υπάρχει μέρα που περνάει, που να μην με ενοχλεί το στομάχι μου», αναφέρει η ίδια για την αποτυχημένη της λιποαναρρόφηση το 2004.

celebrity liposuction plastic surgery 03 fcfe5

Στην περιπτώση της Jamie Lee Curtis τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Η λιποαναρρόφηση δυστυχώς δεν τη βοήθησε και δεν γύρισε πίσω το χρόνο. «Τα έχω κάνει όλα. Και λιποαναρρόφηση και μπότοξ και ξέρετε κάτι; Τίποτα από αυτά δεν λειτούργησε», ανέφερε η ίδια.

celebrity liposuction plastic surgery 06 ff788

Η Kathy Griffith είναι άλλη μία celebrity, που είχε κακή εμπειρία με την λιποαναρρόφηση. «Θέλω οι γυναίκες να μάθουν, πως ακριβώς είσαι μετά από μία λιποαναρρόφηση», ανέφερε η ίδια βγάζοντας την συγκεκριμένη φωτογραφία.

celebrity liposuction plastic surgery 07 f42aa

Οι καθημερινές προπονήσεις της, βοήθησαν την Khloe Kardashian να διατηρήσει τη σιλουέτα της, ωστόσο πήρε και μία μικρή βοήθεια. Μία πηγή στο Radaronline ανέφερε, πως η reality σταρ έκανε λιποαναρρόφηση στην μέση, την κοιλιά και τα πόδια της πριν από 3 μήνες.

celebrity liposuction plastic surgery 13 f4711

Παρά την αλλαγή της όλα αυτά τα χρόνια η Kim Kardashian αρνείται, πως έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις. Ο πρώην σύζυγος της όμως, Damon Thomas αποκάλυψε, πως ο ίδιος πλήρωσε για την λιποαναρρόφηση της. Στοιχεία, ωστόσο αναφέρουν, πως ο Thomas ανάγκασε τη reality σταρ να κάνει λιποαναρρόφηση, επειδή έπρεπε να είναι τέλεια γι’ αυτόν.

celebrity liposuction plastic surgery 14 42411

Τι να ισχύει άραγε;

Διάβασε ακόμα: Ο Kanye West σταμάτησε τα ενοχλητικά tweets. Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε.