Επιτέλους: H εμφάνιση της Katie Holmes που επιβεβαιώνει τις φήμες

Γωγώ Φούντα
Επιτέλους: H εμφάνιση της Katie Holmes που επιβεβαιώνει τις φήμες

Πότε επιτέλους θα αποκαλύψει το μυστικό της;

Και εκεί που δεν μαθαίναμε σχεδόν τίποτα για το πολύ διάσημο αυτό ζευγάρι, τις τελευταίες μέρες βλέπουν το φως της δημοσιότητας απίστευτες πληροφορίες σχετικά με τους δύο διάσημους ηθοποιούς, οι οποίοι φαίνεται ότι δεν μπόρεσαν να κρατήσουν άλλο τη σχέση τους κρυφή, μιας και τελικά ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται.

Που λέτε, μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης της Katie Holmes, φήμες που φυσικά ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε, η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε σε εκδήλωση φορώντας... βέρα! Βέβαια δεν είναι η πρώτη της φωτογραφία με το συγκεκριμένο δαχτυλίδι αν δε συνέβαινε και κάτι άλλο. Το κερασάκι στην τούρτα λοιπόν, είναι το γεγονός ότι λίγες μέρες πριν, και ο Jamie Fox-o φημολογούμενος σύντροφός της-είχε εμφανιστεί με βέρα στο αριστερό, πείθοντας ακόμα και τους πιο δύσπιστους, ότι οι δυο τους ζουν έναν έρωτα μεγάλο.

amie foxx katie holmes marriage rumors wedding ring 02 b2866

Μάλιστα σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον τους, οι κόρες τους έχουν ήδη γνωριστεί, και ζουν όλοι μαζί σαν μία οικογένεια! Ειλικρινά, ζούμε για τη στιγμή που επιτέλους θα βγουν και θα το παραδεχτούν! Αν και έτσι όπως το πάνε, λογικά το παιδί τους θα φτάσει τα 20 και ακόμα δε θα έχουν πει τίποτα!