Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, φουντώνουν τα σενάρια περί χωρισμού

Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, φουντώνουν τα σενάρια περί χωρισμού

Ο star για ακόμη μία φορά κατηγορείται για... απιστία

Δεν έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τη στιγμή που το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο του παιδί, και παρά το γεγονός ότι οι μέλλοντες γονείς έσπευσαν να μοιραστούν το χαρμόσυνο νέο με τους θαυμαστές τους, ήδη πολλοί κάνουν λόγο για προβλήματα στο γάμο τους.

Ο λόγος για το διάσημο τραγουδιστή Adam Levine και το supermodel σύζυγό του Behati Prinsloo, για τους οποίους βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε ότι χωρίζουν. Φαίνεται ωστόσο, ότι στην προκειμένη υπάρχουν και αποδείξεις, μιας και ο star της μουσικής, ταξίδεψε μέχρι τη Βραζιλία ολομόναχος προκειμένου να γιορτάσει τα 37α γενέθλιά του.

adam levine cheating rumors behati prinsloo pregnant rio blonde 03 b208f

Οι φωτογραφίες που τον δείχνουν να συζητάει με εντυπωσιακή κυρία αγνώστων λοιπών στοιχείων, κάνουν το γύρο του κόσμου, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται το γιατί επέλεξε να ξενιτευτεί για να γιορτάσει, την ίδια στιγμή που η σύζυγός του διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και άρα δεν μπορεί να ταξιδέψει.

adam levine and behati prinsloo glamour 24jun14 rex b 720x1080 cac69

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις του Levine, οπότε η Prinsloo ή έχει συνηθίσει τις αταξίες του καλού της ή έχει συνηθίσει τις φήμες που κυκλοφορούν κάθε τρεις και λίγο.