Ουπς: Η δήλωση της Kris Jenner που θα κάνει έξαλλες όλες τις κόρες της

Ουπς: Η δήλωση της Kris Jenner που θα κάνει έξαλλες όλες τις κόρες της

Η αλήθεια είναι ότι κι εμείς απορήσαμε

Μπορεί η Kim, η Khloe, η Kourtney, η Kendall και η Kylie να λατρεύουν τη διάσημη μαμά και manager τους (μην ξεχνάμε πως εκείνη τις έκανε διάσημες και πάμπλουτες) αλλά στο άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης σίγουρα θα δυσανασχετήσουν!


Όπως γνωρίζετε ο αδερφός τους, Rob Kardashian, διατηρεί εδώ και μερικές εβδομάδες δεσμό με την Blac Chyna, πρώην αρραβωνιαστικιά του Tyga (νυν συντρόφου της Kylie Jenner)! Αυτό από μόνο του αρκούσε για να δημιουργηθούν εντάσεις στη διάσημη οικογένεια. Οι αδερφές του ήταν εξαρχής αρνητικές με τη σχέση αυτή, καθώς αντιπαθούν τρομερά την Blac Chyna.

rob kardashian and blac chyna babbd


Και κάπου εδώ, λοιπόν, έρχεται η Kris Jenner και προκαλεί πολλαπλά εγκεφαλικά στις κόρες της. Η διάσημη μαμά όχι μόνο εγκρίνει τη συγκεκριμένη σχέση, αλλά μάλιστα αποθεώνει τη νέα αγαπημένη του γιου της. Σύμφωνα με το Us Weekly, η Jenner είναι ευγνώμων στην Blac Chyna, καθώς θεωρεί πως εκείνη κατάφερε να βγάλει το γιο της από το αδιέξοδο που βρισκόταν και τον βοήθησε να αδυνατίσει και να βρει τον παλιό, καλό εαυτό του. Η αυτοπεποίθησή του έχει ανέβει στα ύψη και δε σταματά να ασχολείται με νέα projects.


Τα ακούτε κορίτσια;

Διαβάστε ακόμα

Η Cate Blanchett έκανε την πιο αψυχολόγητη αλλαγή στα μαλλιά της: Δείτε το νέο της look!