Ποια άλλη θα το έκανε αυτό; Η Irina Shayk στην πιο αψυχολόγητη εμφάνιση ever

Ερμιόνη Σαρρή
Ποια άλλη θα το έκανε αυτό; Η Irina Shayk στην πιο αψυχολόγητη εμφάνιση ever

Σε παρακαλούμε, κάνε focus στα πόδια!

Έχουμε δει και έχουμε δει ακομπλεξάριστες σταρς, τόσο όμως απελευθερωμένη γυναίκα μέσα στο Hollywood είχαμε μήνες να αντικρίσουμε. Και αν οι περισσότερες από εσάς στο άκουσμα και μόνο του ονόματος Irina Shayk σκέφτεστε 12ποντες γόβες, αποκαλυπτικά φορέματα και μαλλί κομμωτηρίου, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε. Η Irina Shayk έκανε την εμφάνιση της... εβδομάδας.

Η Irina Shayk απαθανατίστηκε έξω από ινδικό ρεστοράν του Λος Άντζελες την ώρα που επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό τη για να πάει στο σπίτι του καλού της. Το supermodel κυκλοφόρησε χωρίς ίχνος μακιγιάζ αλλά η έκπληξη του look της δεν ήταν αυτή. Αντί για κάποιο ζευγάρι sneakers ή γενικώς ένα ζευγάρι παπουτσιών, η Irina έκανε τις δουλειές της με τα παντοφλάκια του πεντικιούρ. Φανταζόμαστε πως προηγουμένως έκανε beaute και μάλλον βιαζόταν να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις της.

irina shayk pediciour sandals ff7ba
irina shayk pedicure sandals 2 bd57b

Ακόμα και αν απορούμε πώς κατάφερε να κυκλοφορήσει με αυτές τις σαγιονάρες και γιατί δε φόρεσε ένα ζευγάρι κανονικές (και πιο αναπαυτικές) οφείλουμε να τη συγχαρούμε για την τόσο cool συμπεριφορά της.

Διάβασε ακόμα:

Και όμως είναι σχεδόν 5 μηνών: Η σταρ φορά το μπικίνι της και μας δείχνει την κοιλίτσα της

Μα τι ομοιότητα: Οι δύο γιοι της Σοφίας Καρβέλα είναι τρομακτικά ίδιοι