Suri Cruise: Γιατί το διαδίκτυο την αποκαλεί «τέρας» την ημέρα των γενεθλίων της;

Γωγώ Φούντα
Suri Cruise: Γιατί το διαδίκτυο την αποκαλεί «τέρας» την ημέρα των γενεθλίων της;

Το δυσάρεστο παρασκήνιο πίσω από τα 10α γενέθλιά της

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν ένα παιδί, μεγαλώνει με δεκάδες paparazzi να το κυνηγούν σε κάθε του βήμα, και τους γονείς του να το κουκουλώνουν με κουβέρτες προκειμένου να καλύψουν το πρόσωπό του, κάποια θεματάκια θα τα έχει. Και όταν λέμε θεματάκια, εννοούμε να είναι προφανώς κακομαθημένο και να πιστεύει ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από αυτό.

Ένα τέτοιο παιδί λοιπόν, είναι και η Suri Cruise, η οποία σήμερα κλείνει τα 10 της χρόνια. Εκτός του ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της Tom, δεν μπήκε καν στον κόπο να ευχηθεί από κοντά στην κόρη του, η μικρή τις τελευταίες ώρες, δέχεται μία άνευ προηγουμένου επίθεση μέσω διαδικτύου, η οποία κατά την ταπεινή μας άποψη είναι άδικη.

Ξένο δημοσίευμα τη χαρακτηρίζει... «τέρας», μιας και όπως αναφέρει η δημοσιογράφος έχει καταφέρει να κληρονομήσει όλα τα κακά στοιχεία των διάσημων γονιών της. «Είναι απαιτητική, μιλάει άσχημα και φέρεται σαν υπηρέτες ακόμα και στους συνομιλήκους της», αναφέρει μεταξύ άλλων.

2ED2916900000578 3334704 image m 3 1448532948042 1805e

Το γεγονός ότι ο πατέρας της είναι ο Tom Cruise, ο οποίος είναι γνωστός για τον ιδιότροπο χαρακτήρα και τις απίστευτες παραξενιές του και μητέρα της η Katie Holmes, η οποία έχει και εκείνη εξίσου κακό όνομα στο Hollywood με τον πρώην σύζυγό της, δικαιολογούν το γεγονός, ότι η Suri δεν είναι σίγουρα ένα απλό παιδί της ηλικίας της, μιας και πρόσφατα έγινε η αιτία να χάσει τη δουλειά της μέχρι και μία δασκάλα μουσικής. Η φήμη ότι βασάνιζε τους σωματοφύλακές της, όντως ακούστηκε, αλλά τη θεωρούμε τουλάχιστον υπερβολική, όπως και το δημοσίευμα γενικότερα.

Το να αποκαλείς ένα μικρό παιδί «τέρας», είναι το λιγότερο ατυχές και άδικο. Μάλλον η Suri είναι απλώς πολύ δυστυχισμένη, αν αναλογιστεί κανείς, ότι ο πατέρας της δεν είναι καθόλου καλά στα μυαλά του.

Τι να πούμε; Χρόνια της Πολλά!