Η star του Grey's Anatomy μιλάει για πρώτη φορά-ειλικρινά-για την ξαφνική της απόλυση

Γωγώ Φούντα
Η star του Grey's Anatomy μιλάει για πρώτη φορά-ειλικρινά-για την ξαφνική της απόλυση

Μία συνέντευξη... καταπέλτης

Το Grey's Anatomy, είναι μία από τις πιο διάσημες και δημοφιλείς σειρές του πλανήτη, με εκατομμύρια φανς και φυσικά απίστευτο παρασκήνιο. Ίσως να μην έχει υπάρξει άλλο τηλεοπτικό πρόγραμμα με τόση ίντριγκα τα τελευταία χρόνια, κάτι που φυσικά ασκεί ιδιαίτερη γοητεία στους τηλεθεατές.

Και μπορεί το πιο πρόσφατο σκανδαλάκι να ήταν αυτό του Patrick Dempsey, ο οποίος «έφυγε νύχτα» για λόγους που ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί, πίσω στο 2010, ακόμα μία ξαφνική απόλυση είχε ταράξει τους φανς της σειράς, μιας και ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα, την έκανε με «ελαφρά πηδηματάκια».

Η Katherine Heigl λοιπόν, η οποία υποδύθηκε την Dr. Izzie Stevens από το 2005 μέχρι το 2010, μίλησε για πρώτη φορά για την απόλυσή της από τη σεναριογράφο Shonda Rhymes, και το παρασκήνιο που ακολούθησε όπως και την ψυχολογική της κατάρρευση. Να αναφέρουμε, ότι η Heigl είχε τιμηθεί το 2007 με Emmy για την ερμηνεία της στη σειρά, ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά, ήταν και πάλι υποψήφια, όπως η ίδια είχε θεωρήσει... αδίκως.

335ED77A00000578 0 image m 53 1461179508028 346c4

«Αποφάσισα να αποσύρω την υποψηφιότητά μου, γιατί θεώρησα ότι ήταν άδικο για τους υπόλοιπους ηθοποιούς. Ειδικά εκείνη τη σεζόν δε θεώρησα ότι είχα κάνει κάποια σπουδαία ερμηνεία. Βέβαια στη συνέχεια αντιλήφθηκα το λάθος μου και ντράπηκα πολύ. Ζήτησα συγνώμη από τη Shonda αλλά τα πράγματα δεν ήταν ποτέ ξανά τα ίδια. Όταν τελικά το 2010, έφυγα οριστικά από τη σήριαλ, χρειάστηκα τη βοήθεια ειδικού για να μπορέσω να διαχειριστώ την κατάσταση», είπε.

Να υπενθυμίσουμε ότι η επίσημη αιτία της απόλυσής της ήταν ο δύσκολος χαρακτήρας της και η αδυναμία της να συνεργαστεί.