7 stars αποκαλύπτουν το πιο ωραίο πράγμα που τους έχει πει ποτέ κάποιος

7 stars αποκαλύπτουν το πιο ωραίο πράγμα που τους έχει πει ποτέ κάποιος

Ποιο κομπλιμέντο θυμάται κάθε μία από αυτές τις διάσημες γυναίκες;

Το περιοδικό People ζήτησε από διάσημες γυναίκες να θυμηθούν το πιο ωραίο πράγμα που τους έχει πει ποτέ κάποιος. Να τι απάντησαν εκείνες:

KATE HUDSON

kate hudson 435 4fc87


«Κάποιος μου είπε πρόσφατα ότι ένα από τα χαρακτηριστικά μου που του αρέσουν περισσότερο είναι ότι προσπαθώ να κάνω τον κόσμο γύρω μου πιο χαρούμενο. Δεν το είχε σκεφτεί ποτέ αυτό, αλλά τελικά είναι αλήθεια. Ήταν τόσο ωραίο που το άκουσα!».

CHARLIZE THERON

charlize theron 435 5b982


«Όταν η μητέρα μου μου είπε “Είσαι μια υπέροχη μαμά”».

GWYNETH PALTROW

gwyneth paltrow 435 47de1


«Το καλύτερο κομπλιμέντο που μου έχουν κάνει ήταν σε πτήση με αεροπλάνο. Στο τέλος της πτήσης, η αεροσυνοδός μου είπε “Έχετε τα πιο καλά παιδιά που έχω συναντήσει ποτέ. Δεν έχω ξαναδεί σε πτήση παιδιά να συμπεριφέρονται τόσο άψογα”». Μάλιστα, κάτι παρόμοιο μου έχουν πει κι άλλες φορές σε αεροπλάνα. Ειλικρινά, δεν έχω νιώσει ποτέ τόσο χαρούμενη με ένα κομπλιμέντο όσο με αυτό».

HELEN MIRREN

helen mirren 435 8a59d


«”Μοιάζει με έναν πίνακα του Van Gogh, τους “Πατατοφάγους””. Ναι, αλήθεια μου το έχει πει κάποιος αυτό. Ένας πρώην σύντροφός μου».

SANDRA BULLOCK

sandra bullock 435 4adb7


«Δεν μου αρέσουν γενικά τα κομπλιμέντα. Προτιμώ την εποικοδομητική κριτική. Αλλά συχνά πιάνω τον εαυτό μου να νιώθει υπέροχα με ένα συγκεκριμένο είδος κομπλιμέντου. Είναι όταν κάποιος γελάει όταν εγώ νομίζω ότι κάνω ή λέω κάτι αστείο».

SOFIA VERGARA

sofia vergara 435 82b8b


«Κάθε φορα΄που κάποιος μου κάνει ένα κομπλιμένο για τον γιο μου, τον Manolo, νιώθω τόσο περήφανη. Ήμουν πολύ μικρή όταν χώρισα με τον πατέρα του και τον μεγάλωσα προσπαθώντας να είμαι ένα καλό πρότυπο για εκείνον και να του δώσω το καλύτερο που μπορούσα. Έτσι, όταν ο κόσμος σχολιάζει πόσο γοητευτικός χαρακτήρας, αστείος ή καλός άνθρωπος είναι, με κάνει να νιώθω ότι όλες οι θυσίες μου έπιασαν τόπο».

KHLOÉ KARDASHIAN

khloe 435 9632b


«Νομίζω ότι το πιο όμορφο πράγμα που μου έχει πει κανείς είναι ότι τον κάνω ευτυχισμένο και ότι έχω καλή ψυχή. Είναι ό,τι πιο ωραίο μπορείς να πεις σε κάποιον, ότι η ψυχή του είναι αγνή και όμορφη».

Δες ακόμα: Όσα κρύβουν οι αψεγάδιαστες εικόνες των περιοδικών