Προβλήματα στον παράδεισο; Η Katie Holmes είναι ένα βήμα πριν το χωρισμό

Η star είναι έξαλλη με τον Jamie Foxx και όχι άδικα

Η Katie Holmes είναι ένα αρκετά ταλαιπωρημένη-πλην διάσημο και πλούσιο κορίτσι-μιας και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει ότι παντρεύτηκε τον Tom Cruise και έκανε και παιδί μαζί του. Παρόλα αυτά, και μετά το διαζύγιο φαινόταν πιο καλά από ποτέ, ενώ οι φήμες ότι πρόκειται να παντρευτεί τον Jamie Foxx, όλο και πληθαίνουν.

Ωστόσο, μία νέα είδηση κάνει το γύρο του κόσμου, η οποία κάνει λόγο για νεύρα της Katie με τον επίσης διάσημο σύντροφό της, για ένα λόγο που σίγουρα όλες θα καταλάβουμε.

Jamie Foxx Talks Fatherhood 29707

Που λέτε, η star είναι έξαλλη με τον καλό της, επειδή δεν παίρνει απόφαση να δημοσιοποιήσει τη σχέση τους. Ο Foxx από την πλευρά του, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, φοβάται, πως αν τελικά κάνει κάτι τέτοιο, ο πρώην Tom θα εξοργιστεί, κάτι που φυσικά δεν επιθυμεί για κανένα λόγο καθώς είναι κοινό μυστικό στο Hollywood ότι καλό είναι να μην τα βάζεις με τον Cruise για κανένα λόγο!

Η αλήθεια είναι ότι τον έχουμε ικανό για όλα, αλλά τι μπορεί να τους κάνει τελοσπάντων; Jamie μη φοβάσαι και βγες να δηλώσεις τον έρωτά σου γιατί θα το χάσεις το κορίτσι.

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ