Amber Heard: Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την οικονομική της κατάσταση

Amber Heard: Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την οικονομική της κατάσταση

Τη στιγμή που διεκδικεί ένα τεράστιο μερίδιο από την περιουσία του Johnny Depp

Με την Amber Heard να διεκδικεί τουλάχιστον 15 εκατομμύρια δολάρια από την περιουσία του Johnny Depp, τη στιγμή που μάλιστα τον κατηγορεί για ενδοοικογενειακή βία, έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο αποκαλύπτουν την ιδιαίτερα κακή διαχείριση των οικονομικών της.

Η 30χρονη ηθοποιός, που παράλληλα ζητά από τον εν διαστάσει σύζυγό της μηνιαία διατροφή ύψους 50.000 δολαρίων (συν τα νομικά της έξοδα – η δικηγόρος της, Samantha Spector, πληρώνεται με 550 δολάρια την ώρα), φαίνεται πως έχει εισόδημα που ανέρχεται περίπου στα 10.000 δολάρια τον μήνα, τη στιγμή που τα μηνιαία έξοδά της φτάνουν 44.000 δολάρια, μόνο για τα «βασικά έξοδα»!

johnny depp amber heard video apology 70110

Μεταξύ άλλων, πληρώνει 10.000 δολάρια το μήνα σε ενοίκιο, άλλα τόσα σε «διασκέδαση, δώρα και διακοπές», όπως αναφέρουν τα έγγραφα, 2.000 δολάρια σε ρούχα, άλλα 2.000 σε εστιατόρια και 300 δολάρια το μήνα στο καθαριστήριο!

Και όλα αυτά, τη στιγμή που ο Johnny Depp έβγαλε, μόνο κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, 30 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η συνολική του περιουσία ανέρχεται στα 400 εκατομμύρια!

Δες ακόμα...

Πριν την παραλία: 5 Άγγελοι της Victoria’s Secret μοιράζονται τα καλύτερα body tips