Hollywood, η Scarlett Johansson έχει κάτι να σου πει - και δεν είναι ευχάριστο

Hollywood, η Scarlett Johansson έχει κάτι να σου πει - και δεν είναι ευχάριστο

Το ξέσπασμα της ηθοποιού που θα συζητηθεί

Την περασμένη εβδομάδα, ανακοινώθηκε πως η Scarlett Johansson είναι η ηθοποιός που με τις ταινίες της βγάζει τα περισσότερα χρήματα στο Hollywood. Πώς όμως νιώθει η ίδια γι' αυτό;

Η όμορφη σταρ μίλησε για όλα στο Extra TV: "Είναι υπέροχο που είμαι η μόνη γυναίκα στην κατηγορία - αλλά στην πραγματικότητα είναι απογοητευτικό να είμαι η μοναδική γυναίκα σε αυτή την κατηγορία, αυτό ήταν μια έκπληξη για εμένα", δήλωσε.

Μετά από την Scarlett, επόμενες στη λίστα ήταν οι Cameron Diaz, Emma Watson και Julia Roberts, όμως πολύ πιο κάτω από εκείνη και φυσικά, πολύ πιο κάτω από τους διάσημους άνδρες που κάνουν καριέρα στο σινεμά.

Η Johansson δεν είναι η πρώτη γυναίκα ηθοποιός που "τα βάζει" με το Hollywood για την ανισότητα στους μισθούς των stars. Οι Robin Wright (House of Cards), Jennifer Lawrence, αλλά και Emma Watson, έχουν μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ γίνονται διαρκώς προσπάθειες να εξαλειφθεί το φαινόμενο αυτό, τόσο στην τηλεόραση, όσο και στις κινηματογραφικές παραγωγές.